PočetnaIstočna SrbijaBorMEĐUNARODNI DAN MLADIH U BORU OBELEŽEN HUMANITARNIM KONCERTOM ZA VUKA GAČIĆA

MEĐUNARODNI DAN MLADIH U BORU OBELEŽEN HUMANITARNIM KONCERTOM ZA VUKA GAČIĆA

Bor, 13. avgust – Povodom Međunarodnog dana mladih, koji se širom sveta obeležava 12. avgusta, Kancelarija za mlade Bor sinoć je organizovala humanitarni koncert sa ciljem prikupljanja sredstava za lečenje malog Vuka Gačića iz Bora.

Na koncertu, koji je održan na gradskom šetalištu „Korzo“, ispred kafića „Ritual“, nastupio je školski bend borske gimnazije „Bora Stanković“, a brojni sugrađani su se odazvali ovom humanitarnom događaju. Atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom, a mladi su pokazali veliku solidarnost i zajedništvo u pružanju pomoći svom sugrađaninu.

Jovan Andrejić

Danas, povodom Međunarodnog dana mladih organizovali smo humanitarni koncert školskog benda borske gimnazije „Bora Stanković’, kako bismo pomogli našem sugrađaninu Vuku Gačiću. Sav prikupljen dobrovoljni prilog biće usmeren na lečenje malog Vuka, za dalje terapije, preglede, ortopedska pomagala, opremu za vežbanje i druge potrebne resurse za lečenje – izjavio je za naš portal Jovan Andrejić, volonter iz Kancelarije za mlade Bor.

Ovaj događaj je još jednom potvrdio značaj mladih u zajednici i njihovu spremnost da se uključe u akcije koje imaju za cilj podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Foto: Borske Narodne/ Miloš A.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE