PočetnaIstočna SrbijaBorBor: POZORIŠNA PREDSTAVA „VELIKI TALAS“

Bor: POZORIŠNA PREDSTAVA „VELIKI TALAS“

Bor, 7. oktobar – Pozorišna komedija „Veliki talas“ biće izvedena u subotu, 12. oktobra, u sali Muzičke škole u Boru, sa početkom u 19 časova. Ova predstava, u režiji Nenada Gvozdenovića, obećava da će nasmejati publiku do suza, kroz priču o ljubavi, porodičnim komplikacijama i neizbežnim sukobima generacija.

Na sceni će se pojaviti neka od najpoznatijih imena domaće pozorišne scene. Ulogu bake Natalije tumači Ljiljana Stjepanović, dok će u ulozi tetke Daše nastupiti Tanja Bošković. Pored njih, u predstavi igraju i Lana Adžić, Pavle Pekić, Rade Marković, kao i Stevan Piale i Nenad Gvozdenović, koji se smenjuju u ulozi Marka.

Prodaja ulaznica za ovu predstavu počinje danas (ponedeljak, 7. oktobar) na blagajni ustanove Centar za kulturu grada Bora. Radno vreme blagajne je od 8 do 14 časova, a cena ulaznice iznosi 1000 dinara.

Sinopsis:

Dunja i Marko su par koji, posle dugogodišnje veze, odlučuje da započne zajednički život. Ali, tu nastaje problem – pitanje gde će živeti. Dunja trenutno živi sa svojom bakom Natalijom u prostranom stanu od 150 kvadratnih metara. Problem ne bi postojao da se Marko sviđa baki, ali, nažalost, Natalija, zajedno sa svojom ćerkom Dašom (Dunjinom tetkom), ne može da ga podnese. Na Dunjin predlog da Marko dođe da živi s njima, baka Natalija odgovara čuvenim rečima: „Samo preko mene mrtve!“

Dunja, ne želeći da se njihova veza oduži do trenutka kada bi se venčali u staračkom domu, kreće u akciju. Smisli plan kako da pridobije baku i tetku da prihvate njenog izabranika. Hoće li uspeti i na koji način će realizovati svoj lukavi plan? Odgovor na ovo pitanje publika će saznati tokom predstave koja traje oko sat i po.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE