PočetnaVestiDruštvoSRBIJA ZIĐIN KOPER TRAŽI PREKO 50 RADNIKA ZA POSLOVE MAŠINSKOG I ELEKTROODRŽAVANJA...

SRBIJA ZIĐIN KOPER TRAŽI PREKO 50 RADNIKA ZA POSLOVE MAŠINSKOG I ELEKTROODRŽAVANJA U BORU

Nacionalna služba za zapošljavanje najavila je seriju sajmova zapošljavanja širom Srbije tokom oktobra 2024. godine, na kojima će se otvoriti brojni poslovi za stručnjake iz oblasti mašinskog i elektroodržavanja. Sajmovi će biti održani u 11 gradova, uključujući Bor, Prokuplje, Kraljevo, Zaječar, Sombor, Prijepolje, Vršac, Kruševac, Leskovac, Kragujevac i Požarevac.

Među kompanijama koje će učestvovati na ovim događajima, ističe se Srbija Ziđin Koper, jedan od najvećih poslodavaca u istočnoj Srbiji, koji zapošljava preko 6.000 radnika. Ova kompanija aktivno traži radnike za poslove mašinskog i elektroodržavanja, uključujući bravare, varioca, mehaničare, električare i automatičare. Sajmovi zapošljavanja biće prilika da se identifikuju kvalifikovani kandidati, posebno u Boru i Zaječaru, gde će Srbija Ziđin Koper imati svoje predstavnike.

Pored sajmova zapošljavanja, Srbija Ziđin Koper planira da organizuje „Dan otvorenih vrata“ u Negotinu i Kladovu, a moguće i u Knjaževcu i Boljevcu, pružajući zainteresovanim kandidatima direktnu priliku za upoznavanje sa kompanijom i otvorenim radnim pozicijama.

Kompanija je do sada zaposlila više od 3.100 radnika u proteklih šest godina, pri čemu su najčešće angažovani radnici iz Bora, Majdanpeka, ali i iz drugih gradova poput Zaječara, Negotina i Kladova. Uz prosečnu neto platu od 144.000 dinara, Srbija Ziđin Koper nudi konkurentne uslove rada i stabilnost zaposlenja.

Sajam zapošljavanja u Zaječaru zakazan je za 15. oktobar u pozorištu „Zoran Radmilović“, dok će dan ranije, 14. oktobra, predstavnici kompanije na gradskim ulicama deliti promotivni materijal i informisati građane o mogućnostima zapošljavanja.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE