PočetnaIstočna SrbijaBorREZULTATI IZBORA U BORU – SNS 15 MANDATA, UJEDINJENI 6, SPS I...

REZULTATI IZBORA U BORU – SNS 15 MANDATA, UJEDINJENI 6, SPS I MOST PO 4

Bor, 4. april – Socijalistička partija Srbije (SPS) saopštila je da je na osnovu obrađenih glasova sa svih biračkih mesta u Skupštini grada Bora 15 mandata dobila Srpska napredna stranka, odnosno 42,86 odsto glasova birača.

Prema podacima SPS-a, druga je Ujedinjena opozicija Bora (Narodna stranka, Demokratska stranka, Vlaška narodna stranka i Zajedno za Srbiju) sa 17,43 odsto glasova i šest mandata, dok su SPS i Vlaška stranka „Most“ osvojili po četiri mandata, odnosno 11,43 odsto glasova.

Koalicija Za pobedu Bora (Stranka slobode i pravde, Vlaška stranka, Pokret slobodnih građana) osvojila je tri mandata sa 8,57 odsto glasova, a po jedan mandat imaće koalicija „Patriotski blok“, Grupa građana „Mladi u Bor(bi) za opstanak Bora i okolnih sela“, dok postoji šansa da cenzus pređe i Grupa građana „Borci za Bor“.

Bez mandata ostala je koalicija Suverenisti, stranka Jedinstvena Srbija, i Srpska radikalna stranka. Ostale partije koje su učestvovale na izborima u Boru nisu dostavile celovite podatke.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde