PočetnaIstočna SrbijaBorSSP Bor: GRAĐANI BORA IZDVOJILI 20 MILIONA DINARA ZA OGRADE OKO VRTIĆA,...

SSP Bor: GRAĐANI BORA IZDVOJILI 20 MILIONA DINARA ZA OGRADE OKO VRTIĆA, ALI DECA I DALJE NISU BEZBEDNA!

Bor, 21. april – Jučerašnja konferencija za medije Stranke slobode i pravde u Boru otkrila je zabrinjavajuće detalje vezane za nedavne građevinske projekte u Boru, finansirane iz budžeta građana.

Dvadeset miliona dali su građani Bora iz svog budzeta da bi se napravile adekvatne ograde oko predškolskih ustanova koje za prvi cilj imaju bezbednost dece.

Kod vrtića Boško Buha nije završen jedan deo ograde, stubovi nisu malterisani, na više mesta već je počela da hvata rđa, verovatno je uzrok što nije pocinkovano. Kod vrtića Bambi takođe nije završen deo ograde, kapije nisu dobro napravljene, teško se otvaraju. Kod vrtića Dečija radost je ograda rađena preko kanalizacionog šahta što onemogućava bilo kakvu intervenciju ukoliko bude bila potrebna. Ali ovde ne govorimo samo o neodgovornom radu ili korupciji i krađi preko ovakvih radova nego i o ugroženoj bezbednosti.

Kapija na ekonomskom ulazu, gde ulaze službena vozila, je otključana. Iza kapije imamo još jedan deo nedovršene ograde, ali i decu koja se tu igraju i koja zbog toga svakog trenutka mogu da istrče pred auto ili kroz ovu kapiju.

Vaspitačice su se dovijale i ovde bukvalno pomoću štapa i kanapa da zaštite decu. Inspekcija je bila i još uvek se ništa nije desilo. Pitamo gradsku upravu zašto su radovi plaćeni pre nego su i počeli? Zašto je ponovo unajmljena ista firma koja je pre ovog renovirala Savaču toliko dobro da već imamo tri poplave tamo?

Dokle ćete svoje partijske prijatelje da podmirujete na štetu Borana, a ovog puta i ugrožavajući bezbednost dece – istaknuto je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Stranke slobode i pravde u Boru.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde