PočetnaVestiSrbijaBALCANICA SUPERIOR PREDSTAVLJENA NA RURALNOM PARLAMENTU SRBIJE

BALCANICA SUPERIOR PREDSTAVLJENA NA RURALNOM PARLAMENTU SRBIJE

Na prvom Ruralnom parlamentu Srbije koji se održava u Vrnjačkoj Banji od 24. do 26. Juna, RARIS je predstavio Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“ kao primer dobre prakse u regionalnom brendiranju.

Više od 50 učesnika Prvog Ruralnog parlamenta iz Srbije i okruženja imalo je priliku da se upozna sa Regionalnim brendom istočne Srbije “Balcanica Superior” kao najuspešnijim primerom regionalnog brendiranja u Srbiji.

Učesnicima su kroz promotivni film i prezentaciju predstavljeni i svi sertifikovani partneri Regionalnog brenda i sam koncept i razvoj zaštićenog žiga garancije „Balcanica Superior“.

Regionalni brend istočne Srbije “Balcanica Superior” vodi RARIS a trenutno ima 20 sertifikovanih partnera: Vinarije: RAJ, Matalj i Mikić iz Negotina i Gamanović iz Kladova; Hotel Đerdap, Atrijum Apartmani, Restoran Jezero i Glikerija iz Kladova; Hotel Albo iz Bora;

Timomed, SCS Plus i MDS iz Knjaževca; Etno selo Zlatni domaćin – Negotin; Pivnice C’est La Vie – Rajac i Jovanović iz Rogljeva; Adonis, Etno dućan Đurđić i Restoran Župan iz Sokobanje; Irish Pub Rivendell i Kafe-poslastičara Stella Lux iz Zaječara.

Predstavnici RARIS su na ovaj način učinili Brend vidljivijim i probudili interesovanje prisutnih i stručne javnosti za primenu iskustava Regionalnog brenda istočne Srbije “Balcanica Superior” u u drugim delovima Srbije.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE