“BOR 1919.” POBEDIO PODMLAĐENU “ ZVEZDU” – 1:0 PRED PUNIM STADIONOM

0
140
Današnje gostovanje “Zvezdinih” nada je upriličilo svečanosti povodom Dana rudara, ali i najavilo novo doba fudbala u gradu bakra
ČITAJ MI!

Bor, 6. avgust – Nije “Crvena zvezda” zbog obaveza mogla da istrči na stadion “kraj pirita” u standardnom sastavu, ali je i podmlađeni tim na čelu sa kapitenom ove ekipe i mlade reprezerntacije Stankovićem (sin “Zvezdinog” trenera Dejana Stankovića) pokazao dopadljivu i fer igru. “Zvezdini” dečaci su izgubili sa 1:0 iz opravdano dosuđenog penala.

Prijateljska, korektna utakmica pokazala je i kvalitete domaćina koji će, uz podršku nove uprave, sigurno obezbediti svetliju budućnost. Trenerski trio: Stoiljković, Ivanov i Marko Terzić već reaspolažu sa više talentovanih i darovitih igrača kojima će se pridružiti još neki poletarci iz škole fudbala.

Više od 2000 navijača, i jednog i drugog tima, pomoglo je da atmosfera na stadionu “Bora 1919.” bude na najvišem mogućem nivou

Današnje gostovanje “Zvezdinih” nada je upriličilo svečanosti povodom Dana rudara, ali i najavilo novo doba fudbala u gradu bakra. Ovo je i početak plodne saradnje dva stara srpska kluba koji su kroz višedecenijsku istoriju pokazali da, zajedničkim snagama, mogu daleko da doguraju i vrate nekadašnji sjaj i slavu.

Više od 2000 navijača, i jednog i drugog tima, pomoglo je da atmosfera na stadionu “Bora 1919.” bude na najvišem mogućem nivou. Lepa sportska predstava i simpatičan uvod u bolje dana borskog fudbala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име