PočetnaIstočna SrbijaBorBor: DUODRAMA "DEČIJE POVREDE"

Bor: DUODRAMA „DEČIJE POVREDE“

Bor, 20. april – Duodrama „Dečije povrede“ po tekstu Džozefa Radživa, u režiji Ivana Vukovića biće izvedena 28. aprila u Sali Muzičke škole sa početkom u 20 časova.

Ulaznice po ceni od 800 dinara, dostupne su na blagajni Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“ od ponedeljka (22.4.) radnim danima od 8 do 14 časova.

Ova duodrama prikazuje toplu, ljudsku priču između dvoje naizgled sličnih individua, podjednako nesrećnih i usamljenih, koji se sreću tokom razdoblja od tri decenije. Drama se odvija nehronološki, vremenski skače u prošlost, onda ide iznenada u budućnost, da bi se vratila u sadašnjost, što doprinosi dinamici i atraktivnosti radnje.

Komad opisuje platonski emotivni odnos junaka koji se od njihove 8. do 38. godine susreću najviše u ambulanti, vidaju svoje rane, odnosno kako naziv kaže – dečije povrede, koje su i psihološke, fizičke, na svaki način bolne, kroz patnju i neprijatnosti, a dirljivo je kako kroz razvojni put njihove veze tokom 30 godina, iako su sa nekim drugim osobama u ljubavi, zapravo nikada ne odustaju jedno od drugog.

Uloge: Sloboda Mićalović i Vuk Kostić.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde