PočetnaIstočna SrbijaBorBORANIN PRODAJE DEDOVINU ZA MARIJINO LEČENJE: NOVCA NEMA, ALI JE SMISLIO NAČIN...

BORANIN PRODAJE DEDOVINU ZA MARIJINO LEČENJE: NOVCA NEMA, ALI JE SMISLIO NAČIN DA POMOGNE SVOJOJ SUGRAĐANKI

Bor, 16. maj – Jedan građanin Bora, odlučio se na neverovatan korak. Naime, kako je objasnio za Telegraf.rs, želja da pomogne sugrađanki Mariji Gambošević koja boluje od dobroćudnog, ali agresivnog tumora, naterala ga je da stavi dedovinu na licitaciju, a ceo iznos uplati za njeno lečenje.

Ovaj humani čovek, ipak nije hteo da javnosti otkrije svoje ime. Kako kaže, ta informacija trenutno nije bitna, već je važna samo Marijina bolja budućnost. Upravo zbog toga, odlučio se da celu parcelu, koja je porodično nasleđe, ponudi na prodaju.

Parcela na prodaju – Foto: Privatna arhiva

– Motiv ne znam odakle je, da li iz stomaka ili iz srca nemam pojma tu negde, samo znam da sam jedno veče, završavajući neke svoje privatne poslove upravo oko te pradedovine, video lokalni apel za Mariju. Pošto sam ja iz Bora i znam za Mariju i dugogodišnju borbu i tragediju te porodice, ja sebe zapitah „da li je moguće da smo ovako završili…“ i prelomilo u meni nešto, s obzirom na to da nemam novca, odlučio sam ovako da pomognem – naveo je naš sagovornik.

Kako je objasnio, parcela se nalazi na oko jedan kilometar od Borskog jezera, a početna cena za licitaciju je 3.000 evra.

Podsetimo, Marija Gambošević ima skoro 15 godina, a već četiri godine traje njeno lečenje, od čega godinu dana u inostranstvu. Otkriven joj je dobroćudni, ali agresivni tumor, koji je u nekom času dosegao veličinu od 32 cm. Terapija u Turskoj dala je rezultate, ali nije rešila problem u potpunosti. Devojčici sada vena prolazi kroz tumor, a ima i tri rupe na stomaku. Ipak, ona i njena majka ne gube veru.

Mariji možemo da pomognemo na sledeće načine: 

Putem SMS poruke sa tekstom 1233 na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001381484-19

Uplatom na devizni račun: 160-6000001381470-61

IBAN: RS35160600000138147061

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Izvor: Telegraf

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde