PočetnaIstočna SrbijaBorBORSKO JEZERO U TOP 50 NAJPOPULARNIJIH INSTAGRAM LOKACIJA U SRBIJI

BORSKO JEZERO U TOP 50 NAJPOPULARNIJIH INSTAGRAM LOKACIJA U SRBIJI

Split, Hrvatska, 4. novembar – Nedavno je hrvatska kompanija GetByBus.com sprovela istraživanje na temu 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Srbiji, koristeći uslugu Google putovanja i Google recenzije kao merilo popularnosti. Istraživanje je otkrilo da Srbija privlači sve veći broj putnika, a zemlju opisuju kao spoj najlepših prirodnih čuda i bogatog kulturno-istorijskog nasleđa. Srbija, kako navode, sve više se približava tituli top destinacije za putnike koji žele iskusiti nešto jedinstveno.

Foto: Borske Narodne

Istraživanje je obuhvatilo analizu broja pominjanja heštagova za različite lokacije, a rezultati su doneli iznenađujuće otkriće. Borsko jezero, zauzelo je 45. mesto na listi najpopularnijih Instagram lokacija u Srbiji sa ukupno 6.467 pominjanja.

Borsko jezero, prema GetByBus.com, privlači posetioce koji traže mir i tišinu. Okruženo tajanstvenom lepotom planine Crni Vrh, ovo jezero nudi posetiocima jedinstveno iskustvo. Kombinacija mirne atmosfere, zelenih brda i bujne šume stvara živopisno okruženje sa primesom misterije.

Foto: Borske Narodne

Osim Borskog jezera, na listi najpopularnijih Instagram lokacija u Srbiji nalaze se brojne atrakcije, uključujući čuvene gradove, manastire, prirodne parkove, i istorijske spomenike. Srbija nudi raznolike mogućnosti za putovanje, bilo da su u pitanju ljubitelji prirode, istorije, ili kulture.

Foto: Borske Narodne

GetByBus.com naglašava da je ovo istraživanje samo jedan od pokazatelja rastuće popularnosti Srbije kao destinacije za putnike širom sveta. Zemlja pruža priliku da se istraže njene raznolike lepote, od netaknute prirode do bogate istorije, nudeći posetiocima nezaboravna iskustva.

Borsko jezero zimi – Foto: Borske Narodne

Srbija, kako ističe GetByBus.com, spaja savršeno najlepša prirodna čuda sa bogatim kulturno-istorijskim nasleđem, čineći je sve privlačnijom destinacijom za putnike širom sveta koji žele da istraže jedinstvenu lepotu ove zemlje.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE