ČAČAK, BOR I KIKINDA SU NOVI SBB GIGA GRADOVI

0
55
Foto: Promo
ČITAJ MI!

Bor, 17. septembarSBB kompanija nastavlja najvažniji projekat ove godine – GIGA Srbija, kojim će digitalizovati svih 35 gradova u kojima pruža usluge i omogućiti svojim korisnicima još brži internet kao i EON TV platformu.

Proces digitalizacije je završen i u Boru, Čačku i Kikindi, čime su su se još tri grada našla na mapi SBB GIGA gradova.

U svim GIGA gradovima SBB korisnici imaju pristup zvanično najbržoj i najbolje ocenjenoj internet mreži u zemlji, što je potvrđeno po drugi put od strane renomirane svetske kompanije Ookla i vrhunski kvalitet SBB digitalne televizije na do tri TV uređaja u kući bez dodatnih troškova ili povećanja pretplate.

Korisnicima EON Premium paketa sa internetom, televizijom i telefonijom dostupne su internet brzine do 1 Gbps uz GIGA dodatak.

Svi naši korisnici iz Kikinde, Čačka i Bora sada mogu da se uvere u našu najbrže ocenjenu internet mrežu u Srbiji, kao i u vrhunsko iskustvo jedinstvene EON platforme. Naš cilj je od prvog dana bio da budemo inovativni i da se uvek trudimo da naši korisnici budu najzadovoljniji, a naše brojke i postignuća su samo potvrda toga“, rekla je Direktorka za rezidencijalnu prodaju, Ksenija Bulatović.

SBB kompanija započela je i digitalizaciju Majdanpeka i Ivanjice, koji će nakon završenog procesa digitalizacije postati novi GIGA gradovi.

Kompanija je uložila preko pola milijarde evra u Srbiju i razvoj telekomunikacija samo u poslednjih 10 godina. Iz kompanije su najavili i početak izgradnje 10 GIGA optičke mreže, čime će građani Srbije imati internet među najbržim u Evropi.

U želji da što veći broj građana ima pristup najboljoj TV platformi EON i najbolje ocenjenoj internet mreži u Srbiji, SBB kompanija je za nove korisnike pripremila akciju EON paketa koji sadrže internet, televiziju i digitalnu fiksnu telefoniju – 6 meseci po 1 dinar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име