PočetnaIstočna SrbijaBorCENA KOMPLETA KARATA ZA 57. „ZAJEČARSKU GITARIJADU“ IZNOSIĆE 2.000 DINARA

CENA KOMPLETA KARATA ZA 57. „ZAJEČARSKU GITARIJADU“ IZNOSIĆE 2.000 DINARA

Zaječar, 6. jul – U maloj sali Gradske uprave u Zaječaru juče je održana prva sednica Organizacionog odbora povodom održavanja 57. „Zaječarske Gitarijade“. Sednicom je predsedavao Boško Ničić, predsednik Organizacionog odbora.

Na sednici je utvrđeno da će se 57. „Zaječarska Gitarijada“ održati u periodu od 29. do 31. avgusta 2024. godine. Članovi organizacionog odbora razmatrali su i utvrdili preliminarnu listu učesnika muzičkog programa, dok će na konferenciji za medije, koja će u narednih nedelju dana biti održana u Beogradu, biti saopštena i objavljena imena svih bendova koji će nastupiti na Zaječarskoj Gitarijadi.

Cena kompleta karata za 57. „Zaječarsku Gitarijadu“ iznosiće 2.000,00 dinara za sve tri festivalske večeri, dok će cena pojedinačne karte biti 1.000,00 dinara, odlučeno je na sednici odbora.

Doneta je i odluka da se učenicima osnovnih i srednjih škola sa prijavljenim prebivalištem na teritoriji grada Zaječara omogući slobodan ulaz na Gitarijadu, uz karte koje će učenici moći da preuzmu u prostorijama Ustanove Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ Zaječar, a na osnovu uvida u đačku knjižicu.

Distribucija i prodaja karata će početi od 15. jula, preko odgovarajuće agencije za prodaju karata. Takođe, ulaznice će moći da se kupe u prostorijama zaječarskog pozorišta i Doma kulture u Kotlujevcu, a prodajno mesto će biti i na zaječarskom skveru. Svi koji žele da uživaju u rok muzici, karte će tokom trajanja Gitarijade, moći da kupe i u šatorima, koji će biti postavljeni na prostoru predviđenom za održavanje ovog muzičkog festivala.

Na sednici se diskutovalo i o obavezama i zaduženjima organizatora 57. „Zaječarske Gitarijade“.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE