DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JANUAR

0
34
ČITAJ MI!

Rak nastavlja poslovnu dominaciju, Lav uspešan u privatnim stvarima, Jarac zadovoljan razvojem situacije

OVAN

Posao: Sasvim prosečan radni dan je pred tipičnim Ovnovima, da u nešto usporenijem ritmu ipak završe sa zacrtanim obavezama.

Ljubav: Prosečan dan očekuje vas i kada su ljubavna dešavanja u pitanju, što ne znači da treba da budete pasivni.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

BIK

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Bikove, da na profesionalan i odgovoran način završe započete obaveze. Moguća je i nova poslovna ponuda od nekog od sa kim ste ranije sarađivali.

Ljubav: Nije povoljan dan za potezanje nekih tema iz prošlosti, pokušajte da eventualne nesuglasice sa dragom osobom rešite na kompromisan način.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Povećan obim posla očekuje većinu tipičnih Blizanaca ove srede. Potrudite se da se suviše ne opteretite, i krenite u realizaciju po prioritetima.

Ljubav: Zbog zauzetosti poslovnim obavezama, ali i vaše blage nemotivisanosti ljubavna dešavanja danas bi mogla da budu u drugom planu.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

RAK

Posao: Vrlo dobar početak je pred Rakovima, da bez većeg forsiranja i u ritmu koji im odgovara završe sve svoje poslovne obaveze na vreme.

Ljubav: Lep dan mogli biste da očekujete na ljubavnom planu, gde bi mogli da očekujete bar jedno prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

LAV

Posao: Obaveza dosta a dinamika nešto usporenija, to je scenario koji na poslovnom planu očekuje Lavove. Potrudite se i da izbegnete nesporazume sa osobama od autoriteta.

Ljubav: Vrlo povoljan dan je pred vama ukoliko ste rešili da neku od svojih ljubavni zamisli sprovedete u delo. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

DEVICA

Posao: Dosta posla, posebno vezanog za sferu komunikacije i organizacije očekuje većinu tipičnih Devica, gde se očekuje da sasučete rukave i punom parom krenete napred.

Ljubav: Pozabavite sopstvenim prioritetima i realno sagledajte aktuelnu ljubavnu situaciju, gde je izvesno da je potrebno da napravite početne korake ka poboljšanju odnosa.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

VAGA

Posao: Fokus bi trebalo da vam bude na završetku zaostalih obaveza koji su deo ranijeg poslovnog plana, a kako biste izbegli potencijalne komplikacije.

Ljubav: Povoljni su aspekti da bar jednu ljubavnu zamisao sprovedete u delo, na obostrano zadovoljstvo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Pojačano angažovanje očekuje većinu Škorpija. Razloga za zabrinutost i veću žurbu nema i zato ne dozvolite da vas drugi požuruju.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom razloga za brigu nema, ali ukoliko želite da nešto promenite poslušajte svoju intuiciju.

Zdravlje: Sasvim solidno.

STRELAC

Posao: Iako suočeni sa povećanim obimom obaveza Strelčevi ne bi trebalo da se rasplinu na više strana, već da svoje zacrtane obaveze raspodele na etape.

Ljubav: Odličan dan je pred vama da se iskreno i sa puno pažnje posvetite dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost grla.

JARAC

Posao: Sve ide svojim tokom, samo se dobro organizujte i nemojte sebe preopteretiti nerealnim poslovnim ciljevima.

Ljubav: Bez značajnijih preokreta na vašem ljubavnom planu u odnosu na jučerašnji dan. Sve bi trebalo da funkcioniše kako treba.

Zdravlje: Posvetite dovoljno vremena odmoru.

VODOLIJA

Posao: Iako vas očekuju obaveze sa svih strana, nema razloga za nervozu, strpite se i malo se bolje organizujte.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete sitne čarke i prepucavanja, nije vredno trošiti energiju na stvari koje u suštini nisu toliko bitne.

Zdravlje: Oscilacije krvnog pritiska.

RIBE

Posao: Potencijalna neslaganja i razmimoilaženja sa poslovnim saradnicima u segmentu organizacije i realizacije profesionalnih obaveza zahtevaće od vas fleksibilniji pristup a nikako nerviranje.

Ljubav: Nije loš dan za uspostavljanje novih poznanstava, pa bi bilo lepo da se malo potrudite jer nikad se ne zna na kakvo iznenađenje možete naići.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име