PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR

ČITAJ MI!

Dnevni horoskop za 16. septembar kaže da će Škorpija uspeti sve što zacrta

Ovan

Posao: Iako vam može bit ii danas povremeno naporno, bitno je da budete uporni i ne odustajete od svojih ciljeva. Uspeh sledi.

Ljubav: Uživajte u komunikaciji sa novom simpatijom, prepustite se i neka priča krene sama od sebe.

Zdravlje: Donji deo nogu trpi opterećenje.

Bik

Posao: Po principu dva koraka napred – jedan nazad mogao bi da protekne ovaj radni dan kod Bikova. Suzdržite se od brzih reakcija, potrudite se da nađete samokontrolu.

Ljubav: Družite se, izlazite, obnovite neke kontakte preko društvenih mreža, izbor je veliki, i vi ste u dobrom raspoloženju i spremni na akciju.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: . Moraćete da reagujete dosta brzo da biste rešili neke situacije koje će bukvalno iskakati pred vama. Verujte svom instinktu.

Ljubav: Mogu se pojaviti stare, a mogu i nove simpatije, tek danas vam neće uopšte biti dosadno. Flertujte, uživajte, zabavljajte se.

Zdravlje: Budite pažljivi sa oštrim predmetima.

Rak

Posao: Većina Rakova imaće danas nešto niži nivo radnog elana i motivacije, pa je logično da se fokusirate samo na ono najvažnije u sferi posla.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati da vam se namesti sticaj povoljnih okolnosti, za bar jedno kvalitetno novo poznanstvo koje će vas pokrenuti.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Lav

Posao: Današnja poslovna atmosfera nije najpovoljnija da Lavovi započinju nove profesionalne etape, fokus bi valjalo da bude na završavanju starih zadataka.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju povoljne okolnosti za uspostavljanje novih poznanstava sa veoma interesantnim osobama. Uživajte.

Zdravlje: Okružite se pozitivnim osobama, boravite što više u prirodi.

Devica

Posao: Benefiti od vašeg rada u prethodnom periodu odraziće se kroz povećanje finansija, što ste i zaslužili. Nastavite da budete vredni istrajni.

Ljubav: Opušteno druženje i lagana priča bez velikih očekivanja sa dragom osobom, jesu najrealniji scenario.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Većinu postavljenih radnih zadataka možete uspeti da ostvarite danas, mada nešto teže i sporije.

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Škorpija

Posao: Ovaj radni dan trebalo bi da vam donese znatno bolju adaptaciju na nedavne promene koje su se dogodile u sferi organizacije poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da zlobni komentari i neproverene informacije, stvaraju u vašoj glavi dodatnu konfuziju.

Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem.

Strelac

Posao: Promenjene okolnosti u sferi poslovnih dešavanja, zahtevaće od vas dodatno prilagođavanje novonastaloj situaciji.

Ljubav: Dobar je dan da se posvetite većem angažovanju na ljubavnom polju. Zadovoljstvo je izvesno ukoliko ste pažljivo oslušnuli svoje srce.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Najviše aktivnosti tokom ovog radnog dana, većina Jarčeva treba usmeri ka proširivanju kruga poslovnih saradnika, i otvaranju vrata za ambicioznije profesionalne poduhvate.

Ljubav: Neočekivana pojava potpuno nove osobe na vašem ljubavnom horizontu mogla bi ozbiljno da vas zainteresuje. Ne propustite priliku da se bolje upoznate.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, boravak u prirodi

Vodolija

Posao: Promene, pre svega na polju organizacije i komunikacije mogle bi da vas nerviraju, pa je poželjno da prihvatite ovo trenutno loš period.

Ljubav: Ako bar jedna nova interesantna osoba već neko vreme okupira vašu pažnju, onda ne bi bilo loše da se pozabavite planiranjem konkretnih poteza.

Zdravlje: Ono što vam je potrebno jeste odmor.

Ribe

Posao: Današnje aktivnosti uglavnom će vam biti usmerene na razne dogovore, pregovore a moguć je i kraći put.

Ljubav: Ukoliko postoji naznaka da ste interesantni nekoj novoj osobi, nemojte čekati skrštenih ruku.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde