PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 18.MART

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.MART

Slobodne Vage mogu da se zaljube na prvi pogled

Ovan

Dominantna tema ovog dana jesu komunikacije. Očekuju vas veoma važne vesti od poslovnih saradnika, s tim u vezi moguće je promena u vašim ranije zacrtanim planovima. Ovaj dan prolazi u znaku finalnih priprema za vas je zajedničko putovanje sa partnerom. Variranje pritiska.

Bik

Uprkos tome što ne volite promene i što ste skloniji proverenim metodama rada, danas su moguće nepredviđene prepreke koje ćete rešiti jedino primenom novog poslovnog pristupa. Bikovi koji su u braku ili u vezi danas mogu da imaju verbalni konflikt sa partnerom, a to se može ticati bitnih centralnih problema koji se s vremena na vreme javljaju u okviru porodice. Dobro se osećate.

Blizanci

Danas vas očekuju važni poslovni razgovori i proširenje poslovne saradnje, a to može doneti unapređenje finansijske situacije na dugoročnom nivou. Slobodni Blizanci danas mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Vage. Početna avantura može se pretvoriti u nešto mnogo više. Osetljivost stomaka.

Rak

Izazovi ovog dana sastoje se u borbi sa konkurencijom, koja na momente može biti žestoka. Akcenat je na tome da svoje poslovne tajne čuvate i da ih ne obelodanjujete nepouzdanim ljudima. Očekuje vas početak ljubavne veze sa osobom u znaku Device ili Bika. Postoji mogućnost alergije.

Lav

Danas možete značajno unaprediti svoje finansijsko stanje, ali će biti bitno da važne odluke donesete na timskom nivou. Ulazak u vezu sa osobom koju ste upoznali na nekom kraćem putovanju može obeležiti ovaj dan. Lavovi koji su u braku mogu naići na nerazumevanje od strane partnera. Moguće su nesuglasice. Dobro se osećate.

Devica

Dominantna tema ovog dana jeste poslovna saradnja i ugovaranje važnog posla. Slobodne Device danas mogu da očekuju bogat društveni život. Upravo izlazak sa prijateljima može im doneti odličnu priliku da sretnu svoju srodnu dušu. Osetljivost pluća.

Vaga

Ovaj dan obeležava plima pozitivne energije koja utiče na vaš finansijski sektor. Slobodne Vage mogu da se zaljube na prvi pogled, i to u jednog neodoljivo privlačnog Lava ili Vodoliju. Pad imuniteta.

Škorpija

Pripremite rezervni plan zbog zakašnjenja nekih uplata. Škorpije koje su u braku već duže vreme ispituju kvalitet zbog odnosa i pitaju se kuda vodi njihova veza sa partnerom. Ukoliko ste nezadovoljni, danas u vama može sazreti odluka o velikom životnom preokretu. Dobro se osećate.

Strelac

Danas je akcenat na poslovnim pregovorima i važnim poslovnim sastancima. Veoma je važno da pripremite savršeno prezentaciju, jer će od toga zavisiti baš dugoročni uspeh. Atmosfera ljubavnog zanosa ispunjava ovaj dan, a prilike za flert biće na svakom koraku. Bolovi u zglobovima.

Jarac

U potpunosti je akcenat na finansijama, pa je u ovom periodu veoma važno da osmislite savršen plan radnih aktivnosti kako biste uspeli da ispunite mnogobrojne obaveze. Jarčevi koji su u braku prolaze kroz fazu jednog porodičnog zemljotresa. Preispituju se sami temelji njihovog braka, kao i snaga emocija koja povezuje njih i partnera. Loša cirkulacija.

Vodolija

Nezaposlene Vodolije dobiće odličnu ponudu za posao, ali je izuzetno važno da pripreme savršenu prezentaciju i nastup prepun samopouzdanja. Vodolije koje su u braku očekuje prolazak kroz kratkotrajnu krizu, jedino otvoren razgovor sa partnerom može da spreči produbljivanje jaza između njih i partnera. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Možda ćete biti u situaciji da primenite rezervni plan kako biste izbegli zakašnjenje i probijanje krajnjeg roka. Danas vas očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom, jer neki stari problem koji već dugo tinja između vas može ponovo da se pojavi. Problemi sa venskom cirkulacijom.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde