DNEVNI HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR

0
129
Foto: Shutterstock
ČITAJ MI!

ibe osećaju oscilacije u vezi, Blizanac razmišlja da prekine vezu.

OVAN

Vaša zabrinutost za poslovnu situaciju može da se pokaže kao realan stav. Važno je da budete posvećeni traženju problema. Susret sa voljenom osobom bi mogao da dovede do zanimljivih trenutaka. Problemi sa cirkulacijom.

BIK

Ukoliko imate probleme na poslovnom polju, obratite se nekoj osobi od poverenja za pomoć. Uspećete da rešite dileme koje imate u vezi voljene osobe. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav. Povećajte unos magnezijuma.

BLIZANAC

Neodlučni ste i nije vam lako da donesete konkretnu odluku u vezi posla. Potrebno vam je vreme da shvatite šta želite. Iako smatrate da je vreme da se vaša veza prekine, niste još uvek dovoljno snažni da to i učinite. Moguća je ukočenost.

RAK

Postepeno ćete ostvariti sve svoje poslovne ciljeve. Bićete zadovoljni okolnostima na ovom planu. Moguće je da niste sigurni da li osoba koja vam se dopada oseća istu dozu emocija prema vama. Izbegavajte unos masne hrane.

LAV

Nije vam lako da se sasvim snađete u poslovnom haosu koji je nastao krivicom drugih ljudi. Očekuje vas komunikacija sa osobom koja će pokazati da sa vama želi da ima nešto više od prijateljstva. Potreban vam je odmor.

DEVICA

Niste zadovoljni poslovnim okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete manje komplikacije. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom ćete uspeti da ostvarite pozitivnu atmosferu danas. Koža vam je osetljiva.

VAGA

Nije vam lako da donesete konačnu odluku u vezi posla. Moguće je da ste prilično neodlučni. Postoji osoba koja vam se dopada, ali u komunikaciji sa njom osećate veliku dozu treme. Želudac vam je osetljiv.

ŠKORPIJA

Nije preporučljivo da danas ulazite u nove projekte. Posvetite se poslovima koje treba da dovršite od ranije. Očekuje vas zanimljiv dan za polje flerta. Imaćete nove prilike na ovom polju. Preporučuje vam se vežbanje od kuće.

STRELAC

Moguće je da vam nije lako da završite sve nagomilane obaveze koje vas čekaju. Partner vam je veran i posvećen. Uživate kada ste zajedno i imate maksimalno poverenje jedno u drugo. Prolazna prehlada je moguća.

JARAC

Neophodno je da poradite na komunikaciji sa saradnicima ako želite da stvorite konstruktivnu atmosferu. Moguće je da voljena osoba pokazuje svoja iskrena osećanja prema vama i da vi u tome uživate. Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA

Dajte sebi vremena da odlučite da li da menjate posao. Nemojte ishitreno da donosite odluke. Postoje manji problemi između vas i partnera, ali ako uložite dovoljno truda, situacija može da se popravi. Potrebno vam je više kvalitetnog sna.

RIBE

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju uspeti da ostvarite svoje planove. Oscilacije u odnosu sa voljenom osobom vas opterećuju. Moguće je da se osećate razočarano. Menjajte loše navike da bi sačuvali zdravlje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име