PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 25. MAJ

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MAJ

Bikovi da porade na imunitetu, Škorpije ulaze u tajnu vezu.

Ovan

Ovaj dan vam najavljuje konačan napredak na poslu. Prezadovoljni ste rezultatom. Nalazite se u pat poziciji, jer ste pred izborom da li da započnete vezu s osobom koju ipak nedovoljno poznajete. Hormonski disbalans.

Bik

Povoljan aspekt doneće vam uspešne pregovore sa nekim iz inostranstva. Finansijska situacija se popravlja. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko posla. Moguća je tajna veza. Pad imuniteta.

Blizanci

Ovaj dan obeležiće iznenadno kraće putovanje, ali i uspešno zaključenje posla. Uspešno ćete završiti neki pravni posao. Ljubavna avantura započeta na putovanju ili na odmoru ima izglede da se pretvori u nešto mnogo više. Prati vas nervoza, tenzija.

Rak

Aspekti u vašem polju novca stavlja akcenat na finansije. Moguć je vanredni dobitak. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube u osobu koja živi u drugom gradu ili čak u inostranstvu. Unosite previše kofeina.

Lav

Vaša finansijska situacija je sve bolja. Nezaposlene Lavove očekuje odlična ponuda za posao. Ovaj dan doneće vam izlazak u društvo. Tom prilikom možete upoznati osobu u znaku Vage koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Više se krećite.

Devica

Aspekti Sunca u vašem znaku mogu vam doneti prosperitet. Neki novi elementi u radnom okruženju zahtevaće prilagođavanje. Vaš odnos s partnerom se postepeno popravlja. Razmišljate o zajedničkoj budućnosti. Nesanica.

Vaga

Vaš odnos s autoritetima nije dobar, a pod ovim aspektima može doći do konfliktne situacije. Zadržite diplomatski stav. Zamerate partneru da vam ne posvećuje dovoljno pažnje. Pronađite kompromisno rešenje. Lagano se oblačite.

Škorpija

Planete u vašem polju komunikacija ukazuju na moguće poteškoće u vašim odnosima sa kolegama i nadređenima. Upotrebite diplomatske veštine da izbegnete konflikte. Škorpije se danas mogu naći pred izazovom da se upuste u tajnu vezu. Prehlada.

Strelac

Poslovna saradnja sa nekim prijateljem može vam doneti značajan napredak u karijeri. Finansijska situacija se popravlja. Ovaj dan može obeležiti atmosfera nerazumevanja između vas i partnera. Promenite režim ishrane.

JaracPlanetarni aspekt doneće vam korak napred u poslovanju. Očekuje vas kraće poslovno putovanje. Porodični problemi mogu danas da vam zadaju glavobolju. Pa ipak, uspešno ćete rešiti onaj najvažniji. Reuma.

Vodolija

Obratite pažnju danas na moguće vanredne troškove. Budite oprezni prilikom potpisivanja dokumenata i rukovanja novcem. Ljubavni sastanak sa osobom koja vam se odavno dopada probudiće leptiriće u vašem stomaku. Loša venska cirkulacija.

Ribe

Saradnja sa nekim prijateljima ne odvija se u skladu s vašim očekivanjima. Može se desiti da vam nedostaje određena suma novca za dalja ulaganja. Partner je ispoljio ljubomoru i sada morate da rešite problem narušenog poverenja. Izbacite gazirana pića.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde