PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR

Jarac uspešan, Bik zabrinut, Devica usamljena, Rak osetljiv, Lav pun sebe

OVAN

Konačno je došlo do olakšanja i rasta entuzijazma. Vraća vam se životna energija pa ćete postati radoznaliji i otvoreniji. Ukoliko ste sami, moguće je da sasvim neočekivano uđete u vezu sa vama poznatom osobom. Imate sasvim dovoljno energije.

BIK

Vi ste spremni da preuzmete inicijativu i da se istaknete i izborite za svoje mesto pod Suncem. Imate više mogućnosti za zabavu i razonodu, a na večerašnjem skupu blistaćete i isticati se privlačeći pažnju suprotnog pola. Problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Pokrenuće vas nove ideje u kojima vidite šansu za promenu na bolje. U koliko ste još uvek slobodni, ljubav kuca na vaša vrata nakon jednog stresnog dogadjaja i vrlo brzo nakon toga se može desiti da promenite svoj emotivni status. Problemi sa sinusima.

RAK

Pratiće vas dobra sreća sve dok je stav koji zauzimate optimističan i dok težite da proširite sopstvene horizonte. Ukoliko ste slobodni razmišljaćete o prošlosti ili će vam se javiti osoba sa kojom ste se nekada zabavljali. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

LAV

Iznenađenja i dalje dolaze nenajavljeno. Uostalom, kao i poslednjih nekoliko meseci kada ste doživeli stvari o kojima ne biste mogli ni da sanjate. Lavovi koji su u klimavim odnosima tokom ovog meseca će imati priliku da poprave relaciju. Muči vas hronični umor.

DEVICA

Trenutno imate podršku od strane poslodavca, ali se ipak najviše oslanjajte na sebe. Ukoliko ste zauzeti, između vas i voljene osobe su pojačane strasti, a mnogi pripadnici vašeg znaka koji su planirali neko putovanje sada da to mogu i realizovati. Prisutna je nesanica.

VAGA

Koliko je potreban optimizam, toliko je potrebna i mera u svemu jer će se sa druge strane svaki oblik preterivanja sankcionisati. Preporuka je da svoje potrebe stavite na drugo mesto i da se maksimalno posvetite partneru. Moguć je spazam mišića.

ŠKORPIJA

Finasijska situacija se popravlja ali, troškovi se ne smanjuju. Pažljivo koristite resurse kojima raspolažete. Sada je važno da prepoznate trenutak i da popustite emotivnom partneru baš onda kada vam do toga i nije. Odlično se osećate!

STRELAC

Situacija nalaže da se povučete i napravite distancu u odnosu na spoljašnji svet. Budite obazrivi na svim poljima, a posebno na polju doma, jer su tu mogući sukobi i nesporazumi. Problemi sa migrenom.

JARAC

Suočavaćete se sa sa nestrpljivim i naprasitim osobama koje reaguju veoma burno. Ukoliko ste slobodni, za vas će se zainteresovati dve osobe, koje ne poznaju kompromis. Međutim, vi ćete se dvoumiti, jer će vam se činiti da su previše navalentne. Čuvajte zdravlje.

VODOLIJA

Setite se da ste sada slabiji, da niste u stanju da izađete na kraj sa okolnostima koje su pred vama pa nađite inspiraciju u razgovoru sa obrazovanim i veselim ljudima. Moguća je i tajna veza. Potrebno vam je opuštanje.

RIBE

Na poslovnom polju morate da naučite da popustite, jer neće biti važno ko je u pravu već ono što je vaš cilj. Ukoliko ste slobodni, zainteresovaćete se za osobu , koja je vrlo je ambiciozna, mladog duha ili je mlađa od vas i na visokom je društvenom položaju.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde