PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 26.MAJ

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.MAJ

Izlazak sa prijateljima doneće vam poznanstvo sa veoma zanimljivo osobom u znaku Blizanaca ili Strelca

Ovan

Ovaj dan donosi vam važan poslovni sastanak na kojem ćete doneti odluke bitne za dalje poslovanje. Dobićete pohvale i priznanja za dosadašnjerezultate. Nalazite se pred iskušenjem da probate zabranjeno voće. To je izazov ovog dana. Nervoza.

Bik

Poslovno putovanje proteći će veoma uspešno. Vaš krug saradnika se širi, tako da vas očekuje posebno ubrzana poslovna dinamika i napredak. Danas partner može da vam priredi ljubomorne scene. Pripremite se za verbalni obračun. Promenite režim ishrane.

Blizanci

Dominantna tema ovog dana je poslovni sastanak sa kolegama i nadređenima. Očekuje vas unapređenje i proširenje kruga dužnosti. Izlazak sa prijateljima doneće vam poznanstvo sa veoma zanimljivo osobom u znaku Blizanaca ili Strelca. Pad imuniteta.

Rak

Glavna tema ovog dana su finansije. Finansijski dobitak sa neočekivane strane i napredak u poslovanju. Planirate zajedničko putovanje sa partnerom, a vaša veza ušla je u mirnije vode. Više se krećite.

Lav

Veoma povoljan period što se tiče napredovanja u poslu. Zahvaljujući mudrim poslovnim potezima, drastično ćete popraviti svoju finansijsku situaciju. Ljubavna avantura na putovanjima oživeće sva vaša čula. Iscrpljeni ste.

Devica

Ovaj dan donosi vam nagrade za postignute rezultate. Očekuje vas važan razgovor sa nadređenima i povišica kojoj se niste nadali. Situacija između vas i partnera stabilizuje se između vas dolazi do sve većeg zbližavanja. Stomačni problemi.

Vaga

Budite oprezni u komunikaciji danas, posebno sa nadređenima. Neke vaše reči mogu biti pogrešno protumačene. Vaša osećanja prema osobi koju poznajete preko posla postaju sve jača. Na vidiku je ljubavna romansa. Loša cirkulacija.

Škorpija

Ovaj dan obeležiće konačno uspeh u poslovanju, kao i uspešni poslovni pregovori. Vaši odnosi sa kolegama i nadređenima dobijaju na kvalitetu. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu na kraćem putovanju. Nesanica.

Strelac

Ukoliko danas budete povukli pravi poslovni potez, očekuje vas poboljšanje finansijske situacije na dugoročnom nivou. Jedna osoba koju poznajete preko posla sviđa vam se već duže vreme. Moguće je zbližavanje između vas. Problemi sa kičmom.

Jarac

Nalazite se na pragu veoma uspešnog perioda. Unapređenje u pogledu radne pozicije, ali i finansijske situacije. Slobodne Jarčeve očekuje ljubavna avantura zasnovana više na strasti nego na emocijama.

Vodolija

Oprez u komunikaciji sa kolegama i poslovnim partnerima. Neki od njih nemaju dobre namere prema vama i skloni su manipulacijama. Pojavila se distanca između vas i partnera. Potrudite se da taj problem rešite na vreme. Loša cirkulacija.

Ribe

Poslovna saradnja sa prijateljima konačno pokazuje znake napredovanja. Uspeh kroz privatni biznis. Planirate zajedničko putovanje sa partnerom. Pred vama je lep i harmoničan period. Loša cirkulacija.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde