PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR

ČITAJ MI!

Ribe uspešne, Vodolija srećna, Rak umoran, Bik zadovoljan

OVAN

Potrudite se da prihvatite da ne možete da utičete baš na sve što se na poslovnom polju kod vas dešava. Moguće je da vas opterećuju razgovori sa partnerom koji od vas traži odgovore koje nemate. Moguć je hroničan umor.

BIK

Nemojte da rizikujete previše na poslu danas. Nije vam povoljan dan ni za bilo kakva putovanja. Moguće je da vam voljena osoba pokazuje neku dozu otpora prema vašim idejama. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

BLIZANCI

Nije povoljan dan za veće promene na polju posla niti za nova ulaganja, pa bolje pokažite malo strpljenja. Ukoliko ste u braku, očekuje vas krizni period u kojem ćete osetiti veće partnerovo udaljavanje. Problemi sa stomakom.

RAK

Izbegavajte preterivanje u bilo kom smislu danas. Potrudite se da budete umereni u svemu. Vaše impulsivno ponašanje i razdražljivost vas dovode do većih problema sa voljenom osobom. Mogući su problem sa disajnim putevima.

LAV

Finansije vam nisu stabilne i dolazi vam dosta nekih troškova koji bi mogli da vas opterete. Niste sigurni u svoja osećanja ali partner od vas traži da se obavežete ka njemu. Moglo bi da dođe do prekida. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

DEVICA

Potrudite se da budete strpljivi kada je u pitanju vaš posao. Određeni projekti će vam se sporije realizovati. Delujete nezainteresovano ka osobi koja vam se udvara, a vi ste zapravo samo nesigurni u sebe. Moguća je glavobolja.

VAGA

Zabrinuti ste za razvoj situacije na poslu. Moguće je da imate utisak da je dosta toga sada protiv vas. Moguće je da ste ljubomorni i nepoverljivi prema partneru, kojem vaše ponašanje smeta. Podložni ste depresiji.

ŠKORPIJA

Danas se neki konflikti na poslu mogu dodatno pojačati. Potrudite se da ipak budete malo diplomatičniji. Želite da vam se desi nova ljubav i spremni ste da otvorite svoje srce za nova poznanstva. Problemi sa cirkulacijom.

STRELAC

Potrudite se da se danas budete dovoljno taktični i da ne reagujete impulsivno na poslu. Moguće je da više nemate ista osećanja prema partneru. U narednom periodu može doći do prekida veze. Ukočenost vas muči.

JARAC

Potrudite se da uradite ono što možete kako bi vam se situacija popravila. Mnogo toga ipak zavisi od vas. Dopada vam se osoba koja deluje kao da balansira i da nije sigurna u svoja osećanja. Problemi sa holesterolom.

VODOLIJA

Potrudite se da budete posvećeniji svom poslu. U narednom periodu biste mogli da budete skloni lenjosti. Očekuje vas statičan period na polju ljubavi, za sada nema većih promena i zbog toga niste zadovoljni.Ukočenost vas muči.

RIBE

Očekuje vas dan koji na polju posla može da vam donese neke sitne probleme i prepreke. Možete da očekujete nov ljubavni susret sa osobom koja je već ostavila dobar utisak na vas. Problemi sa jetrom i žuči.

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde