PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR

Devica umorna, Bik uspešan, Ribe manipulativne, Jarac zanemaren od prijatelja

OVAN

Radite na rešavanju poslovnih problema i niste sigurni koja opcija će najbrže dovesti do rešenja. Bračna partnerka je nezadovoljna vašim ponašanjem. Ima utisak da vam više pruža nego što dobija. Disajni organi su osetljivi.

BIK

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Sve se odvija upravo onako kako ste zamislili. U vezi vas očekuju problemi. Ne želite da priznate da ste za neke od njih upravo vi odgovorni. Zdravlje je zadovoljavajuće.

BLIZANCI

Težak dan je pred vama. Nezadovoljni ste finansijama i demotivisani kada su radne obaveze u pitanju. Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana vam deluje stabilno i to vas privlači. Neraspoloženi ste.

RAK

Maksimalno ste fokusirani na posao i zadovoljni kako se odvija. Očekujete da će poslovni projekat doneti veći uspeh. U emotivnoj sferi nema nikakvih događanja i vi se čak ne trudite da to promenite. Zdravlje je solidno.

LAV

Zadovoljni ste poslovnom situacijom, ali ne i finansijskom. Očekivali ste da jedno vuče drugo, ali trenutno nije tako. Prija vam kada voljena osoba pokazuje koliko joj je stalo do vas. Zdravlje je solidno.

DEVICA

Saradnja sa kolegama nije najbolja. Umesto međusobnog razumevanja dolazi do prepucavanja. Partner vam pomaže da se oporavite. Njegova ljubav i pažnja su ono što vam treba. Nervozni ste s razlogom.

VAGA

Poslovna situacija je stabilna. Ne slažete se sa idejama kolega jer smatrate da stvari ne treba menjati kada već daju dobre rezultate. Komunikacija sa partnerom je nezadovoljavajuća. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Susrećete se sa neplaniranim teškoćama koje rešavate u hodu. Partner je osoba koja vam daje snagu. Njegova ljubav i podrška vam puno znače. Kada je pored vas imate utisak da sve možete. Umorni ste.

STRELAC

Prilagodljivi ste i to vam pomaže da uspešno rešite poslovne probleme. Imate želju da emotivno stabilnim odnosom, ali ste pasivni i ništa ne radite po tom pitanju. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Iritira vas menjanje poslovnih planova. Sve ste detaljno isplanirali, utrošili puno vremena, a sada izgleda kao da ste nepotrebno gubili vreme. Predstoji vam novo poznanstvo. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa nervima.

VODOLIJA

Finansijska situacija je sve gora. Razmišljate na koji način da dođete do novog finansijskog izvora. Niste preterano fokusirani na bračnog partnera, niti on na vas. Fizičko zdravlje je stabilno, a psihološko u padu.

RIBE

Komunikacija sa kolegama nije najbolja. Bićete pogođeni njihovim komentarima pa ćete uzvratiti istom merom. Distancirani ste od bračnog partnera i nezainteresovani da popravite odnos. Umorni ste i neraspolozeni.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde