PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL

Device čekaju turbulencije na poslu, Ribe promenljivog raspoloženja, Rakovi umorni.

Ovan Posao: Turbulentan početak radne sedmice je pred Ovnovima. Problem će biti organizacija, jer ste u periodu kada posao zahteva vašu maksimalnu pažnju i posvećenost, a vi radite sto stvari u isto vreme.

Ljubav: Nervozu sa poslovnog polja ne bi nikako trebali da prenosite na partnerske odnose, jer i tu mogu sevnuti varnice.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Bik Posao: Ne biste trebali da donosite bilo kakve odluke, jer one mogu biti ishitrene i samim tim se kasnije pokazati kao nepovoljne.

Ljubav: Bilo bi dobro da se pre nego što saspete kritike na račun druge strane pozabavite argumentima, inače ćete samo napraviti problem bez problema.

Blizanci Posao: Na samo startu nove radne sedmice verovatno ćete morati da reagujete dosta brzo da biste rešili neke situacije koje se budu nametale kao neodložne što vas može malo iznervirati.

Ljubav: Preispitajte sebe i svoje postupke pre nego što krenete da se branite i ubeđujete da niste ništa krivi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak Posao: Na samom početku sedmice mogli biste biti užurbani i pod pritiskom, i to je savršen teren da se naprave greške i propusti u poslovanju.

Ljubav: Po principu kreni – stani mogao bi da funkcioniše ovaj dan, i nećete biti zadovoljni zbog toga jer ste promenljivog raspoloženja.

Zdravlje: Umor, iscrpljenost, dovoljno se naspavajte.

Lav Posao: Pozavršavajte sve obaveze koje imate, ne gurajte ih pod tepih, da se ne biste našli u nezavidnoj situaciji i bili kritikovani od strane saradnika ili nadređenih.

Ljubav: Od vaših reakcija i sposobnosti da donesete mir i stabilnost zavisi mnogo toga, pa gledajte da ne raspirujete strasti, već da ih stišavate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica Posao: Device bi mogle da očekuju izvesne turbulencije na poslovnom planu, posebno u polju komunikacije sa dosadašnjim saradnicima.

Ljubav: Slobodne Device, preko prijatelja i izlazaka, ali i preko društvenih mreža nešto novo vam se nudi, vi birate

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga Posao: Poslovni segment traži od vas posvećenost i dosta energije, što će vam jednim delom teško pasti, ali obzirom da će rezultata biti, u njima ćete pronalaziti motiv da nastavljate dalje i da se borite.

Ljubav: Nemojte biti egoistični, pretežno nonšalantni i ponašati se kao da vas partnerovi problemi ne zanimaju ni malo.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija Posao: Zbog povećanog obima posla, bićete angažovani više nego standardno. Obratite pažnju na komunikaciju, mogući su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti agresivan.

Ljubav: Odličan je momenat da se vaša veza unapredi, da se neke nedoumice i problemi iz prethodnog perioda zaista i reše.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac Posao: Ništa neće ići lako i glatko tokom ovog ponedeljka, ali kao da ste se na takve situacije veći navikli. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima pre svega.

Ljubav: Rasterećenje i spas od napetog poslovnog dana pronaći ćete u društvu voljene osobe. Uživajte u finim zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Vodite više računa o svom zdravlju, obavite rutinske kontrolne preglede.

Jarac Posao: U ovoj ćete sedmici biti u talnom pokretu, održavaćete kontakte sa postojećim saradnicima, ali ćete se posvetiti i pronalaženju novih mogućnosti i prilika za inovacije u poslovnom procesu.

Ljubav: Na ljubavnom planu vlada inertnost i blaga nezainteresovanost. Ništa se neće desiti sticajem okolnosti veće ćete se morati malo više aktivirati.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Vodolija Posao: Analizirajte svaki detalj i ne dozvolite da vam nešto slučajno promakne. Iako vas očekuju brojne prepreke, rezultati će biti vrlo brzo vidljivi.

Ljubav: Ne budite isključivi i misliti samo na sebe, ne zanemarujte potrebe druge strane. Treba naći neku sredinu kako biste oboje bili zadovoljni.

Zdravlje: Menjajte loše životne navike.

Ribe Posao: Bilo bi mudro da ne potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate, ili ako morate budu samo sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Zbog vašeg promenljivog raspoloženja, mogli biste da očekujte dozu nerazumevanja sa druge strane.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde