PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR

Škorpija puna sreće, Bik uspešan, Vodolija zadovoljna, Vaga nervozna, Devica u žurbi

OVAN

Dobijate tačno onoliko koliko se trudite. Verujete u sebe i svoje moć, pa ćete biti i zadovoljniji poslovno i finansijski. Ovnovi koji su slobodni, danas dišu punim plućima. Dolazi konačno do realizacije avanture ili odnosa sa osobom koja će od samog starta biti vrlo specifična. Prati Vas hronični umor!

BIK

Nezaposleni Bikovi napokon stupaju u kontakt sa poslodavcima, pa postoji i mogućnost trajnog zaposlenja. Razmislite ipak, pre no što donesete krupne odluke i obavezno konsultujte svog partnera. Nikad i ništa ne radite na svoju ruku. Nedostatak minerala se odražava na Vaše raspoloženje – prilično ste mrzovoljni.

BLIZANAC

U ovom danu gotovo da ne prepoznajete sebe. Stalno se sukobljavate sa poslovnom okolinom, uglavnom zbog banalnih stvari. U Vama je dobar osećaj, koji partner primećuje, ali pokušajte da izbegnete aroganciju. Budite fizički aktivniji.

RAK

Probajte da izbacite višak loše energije na više načina. Ne gubite vreme, morate da se pokrenete i da konačno nešto dobro učinite za sebe i svoju poslovnu budućnost. Željni ste provoda i avanture! Imate problem sa prihvatanjem realnosti, jer Vi niste neko ko sa velikim uspehom može sedeti na dve stolice. Podložni ste stresu.

LAV

Ovaj dan donosi hitnost, žurbu, a samim tim i neplaniranog, ali i velikog stresa, sa kojim se morate nositi. Vi najbolje funkcionišete kada ste saterani u ćošak! Rastrzani ste, pa Vas hvata i osećaj nemoći, a iza njega sledi i bes, koji ćete pokušati istresti na partnera koji to najmanje zaslužuje.Povedite računa o grlu.

DEVICA

Kolege i saradnike dozivljavate kao zaklete neprijatelje i stoga zauzimate vrlo ratoboran stav, koji dodatno iritira okolinu. Vama je ljubav potrebna, kao i voda. Trgnite se i izađite i ne ocajavajte! Pokušajte da budete veseli, opušteni. Dolazi do pada imuniteta.

VAGA

Kako se dan bliži kraju, Vas poslovni uspeh je sve očitiji, a samim tim i osećaj nemerljivog zadovoljstva. Skoro ste potpuno izgubili interes za bilo kakva dešavanja na polju ljubavi, pali ste u stanje, samo Vama poznato, depresije i očajanja, koje je dostiglo maksimalni destruktivni nivo. Povedite računa o zubima.

ŠKORPIJA

Potrudite se da smanjite tenziju na poslu, rukovodeći se zdravim razumom, a ne impulsima zasnovanim na sujeti! Emotivno ste nezadovoljni! Nemojte da se prepustate negativnim i crnim mislima, već ovaj dan pregurajte kako god znate i umete, sa što manje gluposti! Odlično se osećate, puni ste energije.

STRELAC

Dobro se organizujte, pa neke poslove koje iz objektivnih razloga ne možete da završite u ovom, slobodno prebacite u naredni dan. Ne srljajte i ne potencirajte nikakva obećanja ili dogovore u ljubavi. Ostavite sve aktuelne relacije takve kakve su! Muči vas kostobolja!

JARAC

Nezaposleni Jarčevi treba da prihvate volonterske poslove, jer će na taj način pokazati svoju zainteresovanost za isti. Ne tražite od partnera ili osobe do koje Vam je stalo, odgovore na pitanja koja Vas muče! Čuvajte se mogućih upala.

VODOLIJA

Razumljivo da niko ne voli da radi pod bilo kakvim oblikom presije. Ali, to je ipak deo života, ne možemo imati uvek ono što želimo. Da se ne bi ste emotivno razočarali, strpite se da nastupi povoljniji period za ostvarenje Vaših želja i snova. Mnogo bi Vas koštalo i sve bi bilo uzalud. Prolazna glavobolja.

RIBE

Nekada morate biti spremni i na ozbiljne kompromise. Tražite manje, da bi ste dobili vise! Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomake na ljubavnom planu, jer u njihov zivot ulazi na sasvim neobičan način, nesvakidasnja osoba sa kojom ćete vrlo brzo početi da pravite konkretne planove. Unutrašnji nemiri.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde