Dragan Marković: MILIJARDA SUBVENCIJA ZA TOPLANU – REKORD NAD REKORDIMA!

0
90
Foto: Borske Narodne
ČITAJ MI!

Bor, 22. septembar – Predsednik Narodne stranke u Boru, Dragan Marković dao je za Borske Narodne izjavu o poslovanju borske Toplane koja i u ovoj godini, uprkos rekordnim subvencijama iz gradskog budžeta, gomila gubitke.

Rebalans budžeta je vlast uradila samo zbog dodatnih subvencija Toplani. Njihov iznos se povećava sa 625 miliona na milijardu i 65 miliona dinara! Rekord nad rekordima. Godinama su obmanjivali građane u stilu „samo što se nije“ počelo s pozitivnim poslovanjem. Menjali su direktore, koji su pričali lepe priče i kritikovali prethodne, ali pozitivnog poslovanja ni na vidiku. Kupili su po dogovorenom principu deo uglja za ovu grejnu sezonu po astronomskim cenama ( za oko 30 hiljada tona ugovorom je predviđeno preko milijardu dinara) – rekao je Dragan Marković.

Dragan Marković – Foto: Borske Narodne

Poslovni gubitak u prva tri meseca ove godine iznosi 312,9 miliona dinara dok je ukupni neto gubitak preko 335 miliona dinara. Kumulirani gubitak iznosi dve milijarde i tri stotine deset miliona dinara. Gubitak iznad visine kapitala milijarda i četiri stotine sedamdeset devet miliona dinara. „Uspešni“ menadžment ćuti.
Gradska vlast ćuti. O početku grejne sezone ne pričaju 
– izjavio je oštro Marković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име