PočetnaIstočna SrbijaDrugi pišu: HOTEL "SUNCE" U SOKOBANJI, PO ČEMU JE JEDINSTVEN U...

Drugi pišu: HOTEL „SUNCE“ U SOKOBANJI, PO ČEMU JE JEDINSTVEN U JUGOISTOČNOJ SRBIJI?

Sokobanja, 2. april – Hotel Sunce u Sokobanji je jedinstven hotel u jugoistočnoj Srbiji, udaljen 224 km od Beograda, 324 km od Novog Sada i 60 km od Niša. Raspolaže sa 155 savremeno dizajniranih smeštajnih jedinica, opremljenih po najvišim standardima, dva restorana (pansionski i A la carte), lobby barom sa galerijom i bibliotekom, dve banket sale, savremenim Wellnes&Spa centrom i besplatnim parkingom za sve goste.

Korporativni događaji
Kako bismo svaku vašu ideju pretvorili u uspeh, a svaki vaš poslovni sastanak, seminar ili predavanje prevazišli očekivanja vama bitnih ljudi, potrudili smo se da obezbedimo dve multifunkcionalne sale, različitog kapaciteta (do 110 osoba) u zavisnosti od postavke. Dajte nam smernice, a mi ćemo za vaše potrebe organizovati različite kompanijske događaje, poput seminara, team buildinga, radnih ručkova, koktela ili radionica različitih tipova.
Restorani
Kako bi se vaš događaj upotpunio, odaberite ono što vašem timu najviše odgovara iz posebno kreirane ponude menija, kafe pauza i paketa pića. U zavisnosti od potreba, predah možete napraviti na svežem vazduhu našeg Atrijuma ili elegantnoj galeriji Lobby bara.
Ukoliko za svoje partnere želite najbolje, možemo ih zajedno ugostiti u jednom od naših restorana, u kojima se na jedinstven način prepliću ljubaznost osoblja, prijatni ambijent i ukusi tradicionalnog i modernog. Naš šef i njegov tim potrudiće se da vaši gosti i vi budete zadovoljni i motivisani da radne obaveze završavate sa lakoćom. Bogata vinska karta, veliki izbor pića, najkvalitetnija kafa, specijaliteti kuhinje, pažljivo odabrane namirnice u kombinaciji sa našim znanjem i trudom, učiniće vaš boravak i boravak Vaših saradnika kod nas, svojevrsnim doživljajem.
Sokobanja – Foto: Borske Narodne
Wellnes & Spa centar
Nakon uspešnog radnog dana opustite se u modernom, savremeno opremljenom Wellness i Spa centru koji predstavlja jezgro i svetlost naše ponude. Prostire se na 1.300 m² i pruža veliki izbor različitih sadržaja. U ponudi su dva zatvorena i jedan otvoreni bazen, tri vrste sauna (finska, bio, soft), hidromasažna kada, parno kupatilo, kaldarijum, tropski tuševi, tunel iznenađenja, slana soba, hladna i relax soba sa tepidarijumima, teretana, sobe za masažu. Tokom boravka u spa centru na raspolaganju vam je bar sa ponudom različitih bezalkoholnih pića.
Team building aktivnosti
Za timove željne avanture i adrenalina možemo organizovati različite vrste timskih igara, vožnju kvadovima ili šetnje stazama zdravlja uz pratnju vodiča.
Biće nam zadovoljstvo da ugostimo vas i vaše saradnike i budemo partneri vaših događaja. Dobro došli u hotel Sunce, mesto gde je svaki trenutak posvećen vašem zadovoljstvu!
Izvor: eKapija
RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde