PočetnaIstočna SrbijaBorFudbal: BOR I TIMOK POBEĐUJU, ZLOT I SLATINA GUBE

Fudbal: BOR I TIMOK POBEĐUJU, ZLOT I SLATINA GUBE

Bor – Zaječar, 20. novembar – Iako je jesenji deo prvenstva zone Istok pri kraju, sve je poznato: Timok 1919 je šampion, Bor je drugi, treći je „Tanasko“, četvrti „Hajduk Veljko“. U minulom, 15. kolu, Timok je zasluženo slavio u Zlotu – 1:3, Bor 1919 je kod kuće ubedljivo pobedio nezgodnog Balkanskog, dok je Slatina izgubila u Lužnici sa 6:2. „Tanasko“ je bez pola muke nadigrao Trebič – 4:2, dok je Brodoremont u Kladovu poražen od „Hajduk Veljka“ sa 3:1.

Na tabeli ista meta isto odstojanje. Momci podno Kraljevice beže drugoplasiranom Boru deset bodova, uknjižili su 43 boda. „Tanasko Rajić“ je u istoj ravni sa „rudarima“ – imaju po 34 boda, dok je negotinski „Hajduk Veljko“ siguran na četvrtoj poziciji.

Naredne sedmice Timok gostuje u Dimitrovgradu, dok Bor odlazi po bodove Senjaku. Slatina će skoknutu do stadiona kraj Dunava u Kladovu, a Zlot dočekuje pirotsko Jedinstvo. „Hajduk Veljko“ gostuje u Boljevcu tamošnjem Rtnju.

Proteklo kolo prošlo je bez posebnih iznenađenja, sem visoke pobede Knjaza nad Senjakom od 4:1 u Pirotu. Mladi tim iz knjaževačkog Trgovišta je verovatno i iznenađenje ove jeseni – u početku je igrao neorganizovano i ređao poraze, što je sezona odmicala dobija i utakmice na strani. U najtežem položaju su tri poslednje ekipe – Senjak, Zlot i Trebić. Slatina je na devetom mestu i, bez obzira na opadanje forme, zlatna sredina nije daleko.

 

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde