PočetnaIstočna SrbijaBorFudbal: BOR I TIMOK UBEDLJIVI, SLATINA I ZLOT PONIŽENI!

Fudbal: BOR I TIMOK UBEDLJIVI, SLATINA I ZLOT PONIŽENI!

Bor – Zaječar, 6. novembar – Timok je u gostima savladao Brodoremont, Bor je kod kuće preslišao slabašni Trebič istim rezultatom – 3:0, kako se i očekivalo. Zaječarci ne popuštaju i sigurno grabe ka šampionskom tronu Istoka na kraju sezone. Na drugoj strani, Slatina je doživela katastrofu od „Tanaska Rajića“ – 8:0, Zlot je u Boljevcu od Rtnja poražen sa 4:0. I jedan i drugi borski zonaši, očigledno je, preživljavaju teške dane.

Od ostalih rezultata vredi spomenuti da Knjaz odmiče sa dna tabele – ubeležio je još jednu pobedu kod kuće, dok su komšije u Štubiku, Branik i „Hajduk Veljko“ bratski podelili bodove – 0:0.

Kolo vodi Timok 1919 sa 37, drugi je Bor 1919 sa šest bodova manje, treći „Tanasko“ sakupio je 28, a četvrti „Hajduk Veljko“ 26 bodova. To je četvorka koja se već odlepila od ostalih i oni će i na proleće voditi glavnu reč.

U sledećem, 14. kolu, Timok dočekuje Rtanj, Bor odlazi Knjazu u Trgovište, Balkanski igra u Kladovu sa Zlotom, dok će Slatina ugostiti ekipu Branika. U Negotinu će „Hajduk Veljko“ dočekati ekipu Lužnice.

Zaječarci narednog vikenda pod Kraljevicom očekuju sigurne bodove protiv Rtnja, dok će Bor sa Knjazom u gostima imaće teži okršaj – ekipa iz Trgovišta je sve bolja i uigranija. Nerešeno je možda i najobjektivniji rezultat. Slatini sem pobede drugo ništa ne dolazi u obzir, dok će Zlot biti na teškim mukama u Kladovu.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde