PočetnaIstočna SrbijaBorFudbal: BOR POBEDIO U GOSTIMA, "TANASKO" PAO U NEGOTINU

Fudbal: BOR POBEDIO U GOSTIMA, „TANASKO“ PAO U NEGOTINU

ČITAJ MI!

Bor – Zaječar, 29. oktobar – Timok je na svom stadionu bez mnogo truda savladao Lužnicu – 3:1, Bor je u Beloj Palanci ubedljivo slavio protiv „Rajka Mitića“ – 1:3, dok je „Hajduk Veljko“ pregazio pretedenta za vrh tabele, „Tanaska Rajića“ – 2:0. Od ostalih mečeva, zanimlmjivo je da se Zlot najzad probudio i pobedio Brodoremont – 3:2, Slatina je sa Senjakom bila ubedljiva – 3:0. Lepo iznenađenje priredio je OFK Knjaz nadigravši kao gost Trebič – 1:2, dok je Balkanski opet pokazao da raspolaže sa vrlo dobrom ekipom, deklasirao je Rtanj – 6:0.

Timok i Bor su na vrhu, s tim što Zaječarci sada beže šest bodova, oni vode na čelu Istoka sa 34, Bor je drugi sa 28 bodova. Treći je „Hajduk Veljko“ sa 25 bodova, koliko ima i „Tanasko“ na četvretom mestu. Donji dom su preuzeli Senjak i Trebič sa po šest, sledi Zlot sa sedam i Knjaz sa osam bodova.

Sledećeg vikenda, u 13. kolu, vodeći, po mnogo čemu sudeći, neće dozvoliti iznenađenje. Bor dočekuje sve slabiji Trebič, Timok putuje u Kladovo Brodoremontu koji igra u promenljivoj formi i ne obećava da će pomrsiti račune „plavo – belima“. „Tanasko“ dočekuje OFK Slatinu, Zlot gostuje u Boljevcu gde bi komšijski okršaj mogao da pripadne timu sa više sreće. Nerešeno bi bio najrealniji rezultat. U Štubiku, iako na svom terenu, Branik nema šta da traži od odličnog „Hajduk Veljka“. Ukoliko bi se dogodila podela bodova, domaćini bi trebalo da budu prezadovoljni.

Iako ima još dosta da se igra u ovoj sezoni, očigledno je da se izdvajaju Timok i Bor, a za njima će voditi grčevitu borbu „Tanasko“ i „Hajduk Veljko“. Ne treba potceniti ni Balkanskog. Donji deo tavele je neizvesnijiji, s tim što Senjak i Trebič moraju da shvate da se Zlot i Knjaz neće tako lako predati. Neki od klubova u ovom statusu ( na primer, Branik, Senjak, Knjaz, Zlot, Slatina, Brodoremont, Rtanj…) i nemaju većih potreba da se „guraju“ u viši rang.

 

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde