Fudbal: BOR POBEĐUJE, „TANASKO“ ZAOSTAJE

0
81
Ilustracija: Pixabay
ČITAJ MI!

Bor, 14. novembar – U 14. kolu zone Istok, najveće iznenađenje je previsok poraz Ozrena u Beloj Palanci od „Rajka Mitića“ – 11:0. Balkanski je igrao nerešeno sa vrlo dobrim Piroćancima i izborio 0:0 protiv „Tanaska Rajića“, dok je Bor 1919. očekivano nadigrao BSK – 3:0. „Rudari“ su bez puno muke savladali u svemu slabijeg rivala i zadržali odličnu drugu poziciju. Đerdap je kod kuće pobedio Rtanj – 2:1 i sačuvao prvo mesto. OFK Slatina je nadigrala Lužnicu – 3:1, dok je Zlot u uzbudljivom okršaju poklekao na domaćem terenu od Jedinstva – 2:3.

Vodi kladovski Đerdap – 37, drugi je Bor 1919. – 34, treći „Tanasko Rajić“ 32, četvrta pozicija pripada sve boljem Balkanskom sa 29 bodova.

U narednom, 15. kolu, Bor odlazi u goste Radničkom 1946., Zlot „Tanasku Rajiću, a Slatina Brodoremontu.

Bor bi trebao da uknjiži još tri boda sa indisponiranom ekipom Radničkog 1946. koja je treća otpozadi i nema većih izgleda da se popravi na proleće. Ukoliko igrači trenera Bešinića osvoje i samo bod ne bi se moglo smatrati neuspehom. Momci „sa pirita“ u prolećnom nastavku takmičenja imaju vrlo dobar raspored, bolji i od glavnih konkurenata, tako da će odlučujuća trka uslediti tek negde pred kraj prvenstva.

Raduje i vest da je Boranin, Svetozar Toza Mijailović dobio novi, četvorogodišnji mandat u izboru za predsednika FK „Crvena zvezda“ sa kojom Bor 1919. ima sporazum o dugoročnoj saradnji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име