PočetnaIstočna SrbijaBorFudbal: BOR UBEDLJIV, "HAJDUK VELJKO" POSUSTAJE!

Fudbal: BOR UBEDLJIV, „HAJDUK VELJKO“ POSUSTAJE!

Bor, Zaječar, 19. maj – Kako se približava kraj ove sezone u zoni Istok, Bor 1919 sve je bolji i sigurniji: sada je ubedljivo savladan „Rajko Mitić“ sa 4:0. Očigledno je da je trener Milan Milosavljević konsolidovao ekipu i pokazao da je moglo i moralo bolje i ranije, ali danas je, naravno, sve kasno. Zato predstoji predstojeća sezona i nastavak nečeg što krasi „rudare“, a to je borbensot, želja za uspehom i nadigravanjem. Već posle pobede nad liderom, zaječarskim Timokom 1919 videlo se da je krenulo, da se i fudbaleri i stručni štab više ne plaše nikoga i da imaju snage i za veće okršaje. Vreme za dokazivanje tek dolazi i nesumnjivo je da Bor 1919 neće zastati, niti bilo šta prepustiti slučaju.

„Tanasko Rajić“ je bez previše napora pobedio glavnog konkurenta za drugo mesto, negotinskog „Hajduk Veljka“ – 4:1, dok je Timok „preskočio“ Lužnicu i kao gost upisao još tri boda – 1:3. Slatina je bila slobodna, dok nema nikakvog rezultata iz Kladova iz susreta Brodoremont – Zlot (ukoliko ga je uopšte bilo!). Zloćani su konačno poslednji sa devet, a Trebič pretposlednji sa deset bodova.

Na tabali je stanje redovno. Timok je neumoljiv – sakupio je 70 bodova, drugoplasirani Bor 20 manje, treći je „Tanasko“ sa 48 i četvrti „Hajduk Veljko“ sa 45 bodova. Moguće je da takav redosled ostane i do kraja.

Sledećeg vikenda Bor 1919 gostuje indisponiranom Trebiču, Timok odlazi u Kladovo, dok Slatina dočekuje razigranog „Tanaska“.

Već ovog časa trebalo bi razmišljati šta će doneti nova reorganizacija i o svemu tome organizatori ovog takmičenja trebalo bi zvanično da upoznaju javnost koje su i kakve novine predviđene. Ako ima bilo kakvih još planova, vreme je, izgleda, da se saopšte. Ili, bar da se nadležni oglase kada će podrobnije o svemu tome govoriti.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde