PočetnaIstočna SrbijaBorGlasno za omladinu: VLAST NE PODRŽAVA MLADE U BORU!

Glasno za omladinu: VLAST NE PODRŽAVA MLADE U BORU!

Saopštenje GG Glasno za omladinu Bor objavljujemo u celini

Bor, 12. avgust Danas je svetski dan mladih, svedoci smo da u gradu Boru samo mladi koji su deo vladajuće koalicije mogu da dobiju podršku za svoje ideje, dok ostali koji nisu politički aktivni ne dobijaju nikakvu podršku, dok oni koji se pobune protiv ovog nakaradnog režima loše prolaze.

Grad nema funkcionalan Dom omladine, Kancelariju za mlade. Većnici koji su zaduženi za mlade I projekte Radmilo Guševac I Srećko Zdravković su pokazali da ih mladi ne zanimaju, već da sve što rade, rade zarad izvlačenja para iz gradske kase.

Ovoj praksi se mora stati na put.

Pre svega mladi moraju da budu podržani nezavisno od stranačke pripadnosti, ili bilo kog svog drugog ličnog svojstva. Takođe mora im se omogućiti I pomoći da razviju svoje biznise kao I da se ostvare na ličnom planu.

Kulturni život u gradu je na nikad nižim granama, ne postoje manifestacije koje bi privukle mlade, a sve što od aktivnosti postoji je podređeno Zijinu.

Takođe, alternativna scena, od koje je uvek dolazila promena, je zamrla u gradu, te se ona mora pod hitnom podržati.

Ovom prilikom pozivamo mlade da nam se pridruže, da zajedno nastavimo borbu za bolje sutra, jer ne možemo očekivati od političara koji su preko deset godina u javnom životu, da će oni nešto izmeniti (Čast izuzecima).

Svakako da Borani zaslužuju bolje, a to može samo mladost doneti.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE