PočetnaVestiSrbijaINVESTICIONA PREZENTACIJA TURISTIČKIH LOKACIJA I PROJEKATA ISTOČNE SRBIJE U NOVOM SADU

INVESTICIONA PREZENTACIJA TURISTIČKIH LOKACIJA I PROJEKATA ISTOČNE SRBIJE U NOVOM SADU

Novi Sad, 4. april – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije zajedno sa Regionalnom privrednom komorom Novi Sad organizuje investicionu prezentaciju turističkih lokacija i projekata istočne Srbije koja će se održati u sredu 5. aprila u Novom Sadu.

Prezentacija će okupiti vodeće privrednike, konsultante, agencije za nekretnine i druge zainteresovane za investicije u turizmu iz Novog Sada i Vojvodine.

Na prezentaciji će biti predstavljeni razlozi za investiranje u turizam u istočnoj Srbiji kao i 30-tak konkretnih lokacija i projekata iz turizma, kao što su npr: SPA hotel sa izdatom građevinskom dozvolom; niz lokacija pored Dunava, na Staroj planini, na Rtnju, na Negotinskim pivnicama, Sokobanji i skijalištu Crni Vrh; etno selo u dolini Timoka; lovačke kuće; zip-line na Đerdapu, Gamzigradska banja, hoteli na Staroj planini, ribnjak na Dunavu, kamp pored Negotinskih vinarija itd.

Učešće je besplatno a prethodna registracija obavezna . Više detalja i način prijave na sajtu RARIS-a https://www.raris.org/8-novosti/721-poziv-na-investicionu-prezentaciju-turistickih-lokacija-i-projekata-istocne-srbije-5-april-novi-sad

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde