PočetnaIstočna SrbijaBorIrena Živković, narodni poslanik: ZAŠTO JE ZATVOREN ODAVNO OTVORENI I PRESKUPI STADION...

Irena Živković, narodni poslanik: ZAŠTO JE ZATVOREN ODAVNO OTVORENI I PRESKUPI STADION U ZAJEČARU? SAD SE GRADI I „RIMSKI PARK“, A NARODA SVE MANJE…

Bor, 27. mart – Irena Živković, narodna poslanica iz Bora u Skupštini Republike Srbije, obratila se pre dva dana medijima u Srbiji sa sledećom izjavom:

U gradu Zaječaru, čije se grudno odeljenje Opšte bolnice, pepušteno nemaru i zubu vremena, bukvalno urušava, izgrađen je prošlog leta velelepni fudbalski stadion sa 8.200 mesta na tribinama i državnim, narodnim parama u visini najmanje 30 miliona evra. Istog dana kada je otvaran stadion zaječarski srednjoškolci su spontano izašli na ulice da protestuju jer su im učionice hladne, bez grejanja. Za svečanost otvaranja asfaltirane su, nakon 30 godina, ulice kojima je trebalo da prođe predsednik Republike. I, gle, iznenađenja: otkako je presečena vrpca do danas nije odigrama ni jedna utakmica. Građani pričaju da je zimus, zbog nagle studeni, došlo do pucanja vodovodnih cevi i da su prostorije bile poplavljene. Desila se havarija. Valjda zato i nije bilo utakmica, mada je objekat, ponovimo, koštao 30 miliona evra. Zvaničnici, doduše, ističu da nije bilo nikakve havarije. Pa ako je tako, zašto onda nefunkcioniše takav velelepni objekat?

Zaječarski, dugogodišnji vizionar (poznati prodavac izborne volje građana), Boško Ničić, sada ima novu viziju: gradnju „Parka rimskih imperatora“ koji će imati amfiteatar i rimsko kupatilo i koštaće više od 9 (devet) miliona dinara. Pitam vizionera zaječarskog i timočkog, Ničića: da li zna da je u Zaječaru 11.000 manje stanovnika nego pre dolaska SNS na vlast? Zato mu najiskrenije i najdobronamernije predlažem: uradite i nešto korisno da se ljudi zaposle i dobiju sigurnost, da ne odlaze, da ovde lakše i bolje žive – zaključila je Irena Živković, narodna poslanica Stranke slobode i pravde u Skupštini Republike Srbije.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde