KAKO DIJASPORA DA PREPOZNA INESTICIONE POTENCIJALE TIMOČKE KRAJINE I SRBIJE

0
27
I planinska područja u istočnoj Srbiji nude izvanredne lokacije za investicije u turističke projekte - Foto: Borske Narodne
ČITAJ MI!

Saopštenje RARIS-a  o investicionoj i poslovnoj konferencoiji u Beču objavljujemo u celini

Istočna Srbija, 21. septembar – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije učestvuje na prvoj Investicionoj i poslovnoj konferenciji za dijasporu koja će se održati  30. septembra u Beču.

Konferencija će okupiti predstavnike dijaspore, poslovne zajednice naših zemljaka u Austriji, institucija iz Austrije i Srbije, predstavnike lokalnih samouprava iz istočne Srbije. Događaj je prilika koja će  omogućiti preduzetnicima iz dijaspore da se upoznaju sa novim mehanizmima saradnje sa srpskom privredom – „Poslovnim atlasom Srbije i dijaspore“ i „Poslovnim habom za dijasporu“, a glavni cilj konferencije je podsticanje investicija srpske poslovne dijaspore u Austriji ka Srbiji.

RARIS će kao partner na projektu na Konferenciji prezentovati investicione potencijale istočne Srbije sa željom da zainteresovanima pruži bliže informacije o mogućnostima i olakša proces odlučivanja i ugovaranja poslovnih aktivnosti.

RARIS poziva sve zainteresovane vlasnike Investicionih lokacija – zemljišta, hala, poslovnih objekata koji žele da ih ponude investitorima na ovoj Konferenciji da se obrate RARIS-u.
Uz dodatne informacije njihove lokacije biće uvrštene u bazu investicionih lokacija na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia“  www.investeastserbia.org .

Više informacija i formular za potencijalnu investicionu lokaciju može se pronaći na adresi: http://investeastserbia.com/index.php/javni-poziv-za-investicione-lokacije .

Konferencija se održava u organizaciji projekta  Link Up! Srbija II i Privredne komore Srbije (PKS).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име