PočetnaHoroskopKladovo: POZORIŠNA PREDSTAVA "HOTEL 88"

Kladovo: POZORIŠNA PREDSTAVA „HOTEL 88“

Kladovo, 23. april – Fantastična komedija „HOTEL 88“ kojoj vredi posvetiti vreme gostuje u Kladovu u utorak 23. aprila od 20 časova.

Predstava Hotel 88 od 2017. godine važi za jednu od najposećenijih u Beogradu.
Moderni koncepti umetnosti su sve više rasprostranjeni kod nas, pa tako važi i za ovaj komad.

Prema motivima priče ‘Privatni životi’ Noela Kauarda, a u režiji Staše Koprivice,
‘Hotel 88’ govori o životu ljudi koje spajaju ljubav i slična interesovanja.

U ovoj predstavi igraju: Jelisaveta Orašanin u ulozi Sandre, Tamara Krcunović kao Ana, Andrija Kuzmanović kao Marko i Vladimir Aleksić kao Viktor.

Performans je specifičan zbog njegove radnje i mesta izvođenja, jer ono nije kao što smo navikli – pozorište. Naime, radnja predstave se odvija, ali i izvodi u hotelu gde se oba para istovremeno nalaze na medenom mesecu. Prekretnica se dešava kada prošlost pokuca na vrata prethodnih ljubavi, a sva četiri lika tokom jedne noći doživljavaju promene i određena preispitivanja. Upravo je holivudska drama Privatni životi iz 1931. godine dobila svoju srpsku ekranizaciju. Svaki od ova četiri lika su slika i prilika stvarnih osoba koje se sigurno nalaze u našem i vašem okruženju. Ono što karakteriše ovu predstavu je upravo – smeh.

Komedija tokom koje su i suvoparne, monotone scene beskrajno smešne i zabavne.
Predrasude koje postoje za određene profesije i životne situacije su ovde iznete
na komičan način, a publika će zasigurno nakon poslednje scene biti podstaknuta na razmišljanje.

Pozorišna predstava se organizuje u okviru svečanosti posvećeni obeležavanju Dana opštine Kladovo i to je razlog što će naši sugrađni moći da kupe ulaznicu po povlašćenoj ceni tj. 50% umanjenu od osnovne cene.

Pretprodaja ulazica je svakog radnog dana od 07 do 15 časova na blagajni Doma omladine i sat vremena pred početak predstave.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde