PočetnaVestiHronikaKnjaževac: LOVAČKOM PUŠKOM UBIO OCA, BABU I DEDU

Knjaževac: LOVAČKOM PUŠKOM UBIO OCA, BABU I DEDU

Knjaževac, 6. jun – Dvadesetdvogodišnji Aleksa Milojević počinio je danas stravičan zločin u Knjaževcu, kada je u porodičnoj kući iz lovačke puške ubio oca P. M. (60), dedu M. M. (81) i babu S. M. (83).

Kako se saznaje, puška kojom je počinio ubistvo, bila je u legalnom posedu njegovog dede.

Nezvanično, mladić je rekao da je ubistvo počinio zato što više nije mogao da se brine o ocu, dedi i babi.

Forenzičari detaljno češljaju kuću radi prikupljanja dokaza užasnog zločina. Tela nastradalih su još u kući. Pogrebna vozila su ispred i čekaju kraj uviđaja da ih odvezu na sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija.

Aleksa je počinio krvavi pir, ubivši oca P. M. (60), a nakon zločina izgovorio je samo tri reči: „Ja ih pobi„.

Veče pre ubistva šetao komšilukom sa ocem

– Nikad problema nije bilo sa njim. Juče sam ga baš videla na ulici ispred sa ocem. Javio mi se najnormalnije – kaže jedna komšinica.

Poznanici pričaju da se Aleks nikada nije žalio da mu je nešto teško, ni najboljim prijateljima.

Raspitivao se koliko koštaju drva

Nikakvu nagoveštaji nisu bili da ovako nešto može da se desi. Došli su iz Nemačke 2000. ili 1999. gdine. Dobre komšije, nikad se nije čulo ništa iz njihove kuće – pričaju komšije.

Dečko je bio super, uvek se javi – pričaju komšije.

Niko ne zna uzrok, nikome se nije žalio. Dan pre ovog se raspitivao koliko je komšija platio drva. Ovo je grom iz vedra neba – pričaju komšije.

Komšija Marko Đorđević objasnio je za „Blic“ kako je čuo za zločin.

– Ćerka je došla s posla i rekla nam da se desio masakrNe znam iz kog razloga se to desiloNije bilo nikakvih problema ranije ni sa tim dečkom ni sa ostalimaIšli smo jedni kod drugih, družili smo se. Prethodne večeri sam išao da šetam na tu stranu i video sam ga na terasiPitao sam ga gde je šef, kako sam zvao njegovog oca, i rekao mi je da je u garaži. Otišao sam, pričali smo, pozvao me je na kafu, ali nisam otišao. Posle se nismo videli – kaže Đorđević za „Blic“.

Pravi razlog jezivog ubistva još uvek nije utvrđen, a komšije ističu da je slučaj pogodio celo selo i da su još uvek u šoku.

Kako kažu, „nije bio problematičan dečko„.

Blic

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde