PočetnaVestiEkonomija/BIZKNJAŽEVAC TRAŽI IZVOĐAČA ZA GRADNJU KOMBINOVANOG TERENA ZA TENIS I ODBOJKU PORED...

KNJAŽEVAC TRAŽI IZVOĐAČA ZA GRADNJU KOMBINOVANOG TERENA ZA TENIS I ODBOJKU PORED GRADSKOG STADIONA

Knjaževac, 2. april – Opština Knjaževac je objavila tender za izgradnju sportskih terena na gradskom stadionu, u sklopu nastojanja da unapredi sportsku infrastrukturu i omogući građanima kvalitetnije uslove za bavljenje sportom.

Prema specifikaciji posla, planira se izgradnja kombinovanog terena za tenis i odbojku, smještenog u produžetku postojećih novoizgrađenih kombinovanih terena za rukomet i košarku između ulice Vojvode Stepe i gradskog stadiona.

Terena će imati dimenzije 36,60 x 20,30 metara, s betonskim tribinama sa 60 mjesta za sjedenje duž zapadne strane. Također će biti osvijetljen sa 12 reflektora, što će omogućiti korištenje terena i u večernjim satima.

Dimenzije terena za tenis bit će 23,76 x 10,97 metara, dok će dimenzije terena za odbojku biti 18 x 9 metara. Teren će biti ograđen i opremljen montažnim stubovima i mrežom za oba sporta, omogućavajući njihovo smjenjivanje po potrebi.

Van ograđenog prostora igrališta, planirana je izrada 4 službena parking mjesta i prostora za parkiranje bicikala, što će doprinijeti boljoj dostupnosti i praktičnosti za korisnike terena.

Vrijednost posla procijenjena je na 9,75 miliona dinara.

Tender je otvoren do 15. aprila, a detalje možete pronaći na zvaničnoj internet stranici Opštine Knjaževac.

Očekuje se da će ovaj projekat doprinijeti poboljšanju sportskih aktivnosti u Knjaževcu i omogućiti građanima bolje uslove za rekreaciju i takmičenje u sportu.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde