PočetnaIstočna SrbijaKnjaževac: VEČE OTVORENOG SRCA ZA DAN LJUBAVI

Knjaževac: VEČE OTVORENOG SRCA ZA DAN LJUBAVI

Knjaževac, 13. februar – U čast Dana ljubavi i vina, Galerija Zavičajnog muzeja Knjaževac s nestrpljenjem iščekuje otvaranje izložbe koja će se održati u okviru 33. Večeri otvorenog srca. Ova tradicionalna manifestacija planirana je za sredu, 14. februara, s početkom u 19 časova.

Posebni gosti večeri biće Aleksandar Gajšek i Jelena Gajšek, čije će prisustvo dodatno obogatiti atmosferu ovog događaja posvećenog ljubavi i vinu. Par će deliti svoje iskustvo i strast prema umetnosti, ljubavi i muzici sa posetiocima, obećavajući nezaboravno veče.

Uz njih, posetioci će imati priliku da uživaju u izuzetnoj atmosferi uz muziku vaše i naše mladosti, koju će izvoditi Aca i Darko uz gitare i goste iznenađenja„, ističu organizatori. Očekuje se da će muzički performansi parova Gajšek doprineti posebnoj vibraciji večeri, pružajući prisutnima nezaboravan doživljaj ljubavi kroz umetnost zvuka.

Galerija Zavičajnog muzeja Knjaževac poznata je po organizaciji kvalitetnih kulturnih događaja, a 33. Veče otvorenog srca definitivno obećava da će biti još jedno nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje umetnosti i vina. Svi zainteresovani sugrađani i posetioci pozvani su da se pridruže ovom posebnom događaju i podelu ljubavi u jednom od najlepših muzejskih prostora u regionu.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde