PočetnaIstočna SrbijaBorKONCERT DEČJEG ANSAMBLA KUD-a "BOR"

KONCERT DEČJEG ANSAMBLA KUD-a „BOR“

ČITAJ MI!

Bor, 18. februar – Dečji ansambl kulturno – umetničkog društva “Bor” otvoriće ovogodišnju koncertnu sezonu 24. februara u sali Muzičke škole sa početkom u 19 časova. Gost koncerta je CTKU “Kosta Abrašević” iz Bačke Palanke.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Ustanove “Centar za kulturu grada Bora” radnim danima od 8 do 14 časova i na dan koncerta od 17 sati. Cena ulaznica je 200 dinara.

Prisutne u sali očekuje veče prožeto tradicijom i kulturom, a na programu koncerta nastupiće dečji ansambli ova dva kulturno – umetnička društva.

Kulturno umetničko društvo „Bor“, kao sastavni deo Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“, iz godine u godinu svojim kontinuiranim radom i edukacijom mlađih generacija kroz svoje sekcije, marljivo radi na očuvanju tradicije svog naroda i drugih narodnosti, kao i podizanju svesti o značaju očuvanja kulturne baštine.

Svim poštovaocima rada našeg kulturno-umetničkog društva ,,Bor“ najavljujemo da će koncertna sezona biti ispunjena nizom koncerata, kako u Boru, tako i na gostovanjima u zemlji i inostranstvu – saopštili su iz Centra za kulturu grada Bora.

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde