PočetnaIstočna SrbijaBorMOTO SKUP NA BORSKOM JEZERU: SPOJ VRELIH GUMA I DOBRE ROK MUZIKE

MOTO SKUP NA BORSKOM JEZERU: SPOJ VRELIH GUMA I DOBRE ROK MUZIKE

Borsko jezero, 2. jul – Na Borskom jezeru, 5. i 6. jula, održaće se moto skup koji već tradicionalno okuplja ljubitelje brzine i rok muzike. Ovu manifestaciju organizuje Udruženje „Rolling Wheels Serbia“, uz podršku Grada Bora.

Tokom ovog dvodnevnog događaja, učesnici će imati priliku da uživaju ne samo u vožnji i druženju već i u bogatom muzičkom programu. Na bini, koja će biti postavljena na parkingu ispred hotela „Jezero“, nastupiće poznate rok grupe kao što su „Black & White“, „Jorgovani“, „New Deal“, „Audiograber“, „Medicine Band“ i grupa „Dim“.

Moto skup na Borskom jezeru nije samo događaj za ljubitelje motora, već i za sve one koji vole dobru muziku i prijatnu atmosferu. Učesnici će imati priliku da se upoznaju, razmene iskustva i uživaju u prelepom ambijentu jezera, koje svojom prirodnom lepotom privlači mnoge posetioce.

Poznate rok grupe obećavaju pravi muzički spektakl. „Black & White“ će doneti energiju klasičnog roka, „Jorgovani“ svojim zvukom osvojiti publiku, dok će „New Deal“, „Audiograber“, „Medicine Band“ i grupa „Dim“ dodati svoj jedinstveni pečat ovom događaju. Ovo je savršena prilika za sve ljubitelje roka da uživaju u živim nastupima i dobroj muzici.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE