PočetnaIstočna SrbijaBorNAPADNUT GRADONAČELNIK BORA MILIKIĆ, NIJE POZVANA POLICIJA!

NAPADNUT GRADONAČELNIK BORA MILIKIĆ, NIJE POZVANA POLICIJA!

Bor, 24. decembar – Iziritiran diskusijama opozicionih odbornika na početku današnje sednice Skupština grada, gradonačelnik Grada Bora, Aleksandar Milikić je rekao – da je fizički napadnut u jednoj borskoj kafani i da su to najverovatnije pristalice jedne opozicione stranke.

Nisam pozvao policiju. Ali, neću dozvoliti niko da me bije, i neće niko da me bije – kazao je Milikić. Podsećajući da pojedini odbornici opozicije iznose neistine o njemu, čak da se etiketira kao kriminlac i slično.

Odgovorio je Dragan Marković (Narodna stranka):

O meni se iznose neistine kako imam platu u Stambenom preduzeću od 100.000 dinara. Imam mnogo manje, i neka dođu nedaležni da provere moju imovinu, od kako sam radio u Instituitu do Stambenog. Neka provere i gradonačelnikovo imovinsko stanje od kako je došao u Bor pre deset, možda i više godina. On je nedavno na skupštinskoj sednici mahao papirima o svojoj imovini, a posle se ispostavilo da dve godine nije prijavio imovinsko stanje iako je zakonski bio obavezan.

Reagovali su odbornici Milivoje Janošević i Predrag Balašević tražeći primereniji rečnik i više tolerancije, jer su se čule i neke ružne reči.

Gradonačelnik ne može da istrpi ni jednu kritiku. Zato sednica ide u pogrešnom pravcu – kazao je Balašević.

Sednica je nastavljena u mirnijem tonu raspravom o budžetu za iduću godinu.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde