PočetnaIstočna SrbijaBorNarodna biblioteka Bor: NAĐA I „MEDUZE“

Narodna biblioteka Bor: NAĐA I „MEDUZE“

Bor, 8. februar – U petak, 9. februara, s početkom u 18 sati, Biblioteka grada Bora ponosno će ugostiti talentovanu spisateljicu Nađu Petrović. Centralni događaj večeri biće predstavljanje njenog romana „Meduze žive zauvek: dok ih ne uhvate“. Ovaj izuzetan roman nalazi se među finalistima za prestižnu NIN-ovu nagradu za roman godine, kao i za Nagradu „Pobednik“, a već sada je privukao ogromnu pažnju čitalačke publike.

Nađa Petrović, dobitnica brojnih književnih priznanja, oduševiće posetioce Biblioteke svojom autentičnom pripovedačkom veštinom i dubokim temama koje obrađuje u svom najnovijem delu. „Meduze žive zauvek: dok ih ne uhvate“ istražuje kompleksne aspekte ljudskih odnosa, suočavajući se sa pitanjima identiteta, ljubavi i gubitka na način koji ostavlja čitaoce zaintrigirane do poslednje stranice.

Ovaj kulturni događaj predstavlja izuzetnu priliku za ljubitelje književnosti da se susretnu sa autorkom, postave pitanja i prodube svoje razumevanje njenog stvaralaštva. Nakon predstavljanja, Nađa Petrović će potpisivati primerke svog romana, pružajući čitaocima priliku da odnesu deo njenog stvaralačkog duha sa sobom.

Sve dodatne informacije o autorki i romanu možete pronaći na zvaničnom sajtu Biblioteke grada Bora: https://www.biblioteka-bor.org.rs/2024/02/nadja-i-meduze/

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde