PočetnaIstočna SrbijaBorNarodna stranka u Boru i Zaječaru: U TOKU SU JEFTINI NAPADI NA...

Narodna stranka u Boru i Zaječaru: U TOKU SU JEFTINI NAPADI NA NAS, NIKO NIJE TRAŽIO DA BOJKOTUJEMO PONOŠA

ČITAJ MI!

Bor – Zaječar, 12. april Predsednik GrO “Narodne stranke” u Zaječaru ističe da su oni u Zaječaru jedinstveni, i da su u toku jeftini pokušaji napada na njihovu stranku, dok predsednik GrO Narodne stranke u Boru kaže da od njih niko nije tražio da se bojkotuje kampanja Zdravka Ponoša.

Povodom informacije koje su se pojavile u medijima o raspuštanju četiri lokalna odbora Narodne stranke (NS) zbog učešća u kampanji Zdravka Ponoša, u Subotici, Somboru, Žagubici i Kostolcu, predsednici Gradskih odbora u Zaječaru i Boru, Goran Kalčević i Dragan Marković za Danas kažu da odbori partije „funkcioniše bez ikakvih problema“, i da nije bilo nikakvih pritisaka.

GrO NS u Zaječaru je jedinstven uprkos pojedinim jeftinim pokušajima napada na stranku. Najobičniji novinarski spin je da su postojale „nekakve direktive“, a što potvrđuju rezultati u Zaječaru za republičku listu i za predsedničkog kandidata”, ističe Kalčević.

Goran Kalčević levo, na konvenciji Ujedinjene opozicije Bora – Foto: Borske Narodne

Dragan Marković, predsednik GrO NS u Boru, dodaje da je taj odbor paralelno sa lokalnom kampanjom radio i parlamentarnu i predsedničku kampanju.

Nijedan funkcioner stranke nije od mene ili odbora stranke tražio da se bojkotuje kampanja za predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša. Naprotiv! Gospodina Ponoša lično poznajem.  Dokaz da se u Boru dobro radila kampanja je taj što je Ponoš dobio 19,52 odsto, a republička lista broj pet, Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije, 16,06 odsto”, kaže Marković.

Prema njegovim rečima, zlonamerne su izjave lokalne poverenice SSP-a u Boru da Narodna stranka nije radila republičku i predsedničku kampanju.

Rezultati je demantuju. Posebno rezultat lokalne liste broj pet koji je niži za sedam odsto od republičke liste broj pet u Boru i više od 12 odsto niži od Ponoševog rezultata. Narodna stranka i ja kao nosilac liste broj četiri, Dragan Marković – Ujedinjena opozicija Bora na lokalnim izborima u Boru je doprinela rezultatu”, objašnjava on.

Izvor: Danas – Autor: Miljko Stojanović 

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde