PočetnaIstočna SrbijaBorNestanak male Danke Ilić: NOVI SNIMAK IZ BEČA POKREĆE NOVI TALAS NADE...

Nestanak male Danke Ilić: NOVI SNIMAK IZ BEČA POKREĆE NOVI TALAS NADE I NAPORA U POTRAZI

Nestanak Male Danke Ilić iz Bora, koji se dogodio 26. marta, ostavlja trag neizrecive zabrinutosti i nadanja u njeno bezbedno pronalaženje. Nedavno otkriveni snimak na tramvajskoj stanici u Beču izazvao je novi talas pažnje i nada u mogući pomak u potrazi za nestalom devojčicom.

Austrijska policija nedavno je izdala saopštenje koje je potvrdilo da su rođaci Danke Ilić izrazili uverenje da je devojčica prikazana na snimku koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču. U saopštenju se ističe da su rođaci, nakon što su pažljivo pregledali fotografije, zaključili da postoji visoka verovatnoća da je reč o njihovoj nestaloj sestričini.

Bečka policija naložila je objavljivanje fotografija po nalogu javnog tužioca„, izjavila je austrijska policija, naglašavajući hitnost situacije i važnost saradnje građana u pronalaženju nestale devojčice.

Apel austrijske policije upućen je svim građanima koji bi mogli imati korisne informacije o devojčici ili dve žene koje su primećene u njenom društvu da odmah kontaktiraju policiju. Informacije se mogu dostaviti anonimno na broj telefona 01-31310-33800 ili direktno u bilo kojoj policijskoj stanici.

Podsećamo, mala Danka nestala je kod Banjskog polja u Boru, što je izazvalo intenzivnu potragu i mobilizaciju zajednice u nadi da će biti pronađena bezbedna i zdrava. Snimak na tramvajskoj stanici u Beču, koji prikazuje devojčicu nalik na Danke Ilić u pratnji dve nepoznate žene, izazvao je novo uzbuđenje u potrazi. Nakon toga, Interpol je izdao žutu poternicu za devojčicom, a kriminalistička policija Austrije uključila se u intenzivnu potragu za nestalom srpskom devojčicom.

Ova nova informacija donosi nadu, ali istovremeno podseća na hitnost situacije i potrebu za zajedničkim naporima kako bi se Danka Ilić pronašla i vratila svojoj porodici. Svaki trag i svaka informacija mogu biti od presudnog značaja u rešavanju ovog slučaja i dovođenju nestale devojčice kući.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde