NS Bor: VLAST SE OGLEDA I U PRLJAVIM ULICAMA!

0
110
ČITAJ MI!

Bor, 30. decembar – Bliži se kraj još jedne, za građane Bora i Srbije, teške godine koja je protekla u preteranim hvalospevima i, posebno, neispunjenim obećanjima aktuelne vlasti.

Vlast koja broji 25 odbornika je pun mandat iskoristila za svoje fotelje. Uspeli su da još više uruše javni sektor koji danas, pritisnut dugovima, najvećim delom – tone sve dublje. Toplana je na veštačkom disanju. I pored 370 miliona subvencija samo ove godine – naglašeno je u današnjem saopštenju Narodne stranke u Boru, u kojem je posebno istaknuto:

Primera bahatosti, neznanja i konfuzije je i previše… Njihov rad najbolje se ogleda u izgledu dvorca Karađorđevića u Brestovačkoj banji, ruiniranoj Kapiji Bora ili Doma kulture u Gornjanu…

U nastavku saopštenja ističe se da su: problemi građana Krivelja, Brezonika, Oštrelja, Bučja, Slatine, Metovnice i Brestovca sve veći. I rušenje stadiona “Rudara” je loš primer ove vlasti. I blatnjavi putevi i prljave ulice ogledalo su vladajuće koalicije… I najava rušenja stadiona „Rudara“ ogledalo je rada i prioriteta. Oni su, podsetimo, zdušno sprečavali da istina o budućnosti ovog kraja izađe na videlo. Sprečavali su da se na sednicama Skupštine grada Bora razgovara o Studiji „Batuta“, imovinsko-pravnim problemima građana u zoni rudnika, problemu zagađenja, kao i o opcijama preseljenja građana. Oni su, ukratko, u službi pojedinaca, a ne Borana…

Izbori 2022. godine možda su poslednja šansa da se Srbija vrati vrednostima zbog kojih se uređene zemlje razlikuju od kolonija i diktatura! U Novoj godini trebaće nam i sreće, i uspeha i – bolje vlasti – kaže se u saopštenju Narodne stranke koja je danas o ovim temama razgovarala i na konferenciji za medije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име