PočetnaPolitikaIzbori 2023OSAMNAESTOG NOVEMBRA REPUBLIČKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA JE IZBORNU LISTU “ZAJEDNO ZA...

OSAMNAESTOG NOVEMBRA REPUBLIČKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA JE IZBORNU LISTU “ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU” POD REDNIM BROJEM DESET

Ovu izbornu koaliciju čine 13 političkih partija i udruženja građana nacionalnih manjina: Zajedno za budućnost i razvoj, Vlaška narodna stranka, Bošnjačko gradjanska stranka, Stranka Crnogoraca, Građanski savez Mađara, Demokratska zajednica Hrvata, Građanska stranka Grka Srbije, Vojvođanski pokret, Savez jugoslovena, Tolerancija Srbije, Unija ženske romske mreže, Unija banatskih Rumuna.

Ova koalicija daje primer da dobri ljudi mogu mnogo dobrog da urade i onda kada se ujedinjuju i kada predstavljaju jedinstvo različitosti u Republici Srbiji. Želja ove koalicije jeste da učestvuju zajedno sa većinskim narodom u kreiranju budućnosti i razvitku naše zemlje, a pre svega u očuvanju mira, suživota, tolerancije koji su preduslov ovoga. Namera ove liste jeste da predstavimo svoje zajednice i da budemo ponosni gradjani Republike Srbije – kaže se u saopštenju.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde