PODRŠKA ŠVAJCARSKE VLADE OPŠTINAMA U SRBIJI

0
36
ČITAJ MI!

Beograd, 15. septembar – Program Swiss PRO organizuje finalni događaj pod nazivom „Pokretači promena“, koji će biti održan u petak, 16. septembra 2022. godine, sa početkom u 12 časova, u hotelu Hilton u Beogradu (Kralja Milana 35, sala Car Dušan).

Učesnicima događaja će se obratiti ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, ambasador Švajcarske u Republici Srbiji NJ. E. Urs Šmid, pomoćnica ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Biljana Zekavica, direktorka višedržavne Kancelarije UNOPS u Srbiji Mikela Telatin, generalni sekretar Stalne konferencije gradova i opština Nikola Tarbuk i nacionalna menadžerka programa Swiss PRO Ana Nedeljković Belja.

Glavna tema događaja biće ostvareni rezultati programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti – Swiss PRO“, koji je uz podršku Vlade Švajcarske u saradnji sa Vladom Srbije, sprovela Kancelarija UNOPS u Srbiji u partnerstvu sa Stalnom konferencijom gradova i opština u periodu od 2018. do 2022. godine.

Na događaju će predstavnicima i predstavnicama 99 podržanih lokalnih samouprava biti dodeljene plakete za doprinos unapređenju dobrog upravljanja, socijalne uključenosti i rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou.

Ovaj događaj realizuje se u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti – Swiss PRO“, koji podržava Vlada Švajcarske u saradnji sa Vladom Srbije, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u partnerstvu sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име