PočetnaIstočna SrbijaBorPONOVO RADI BIOSKOP, "ZVEZDA" NASTAVLJA SA PRIKAZIVANJEM NAJNOVIJIH FILMSKIH OSTVARENJA

PONOVO RADI BIOSKOP, „ZVEZDA“ NASTAVLJA SA PRIKAZIVANJEM NAJNOVIJIH FILMSKIH OSTVARENJA

ČITAJ MI!

Bor, 5. april – Na veliku radost svih ljubitelja filmske umetnosti bioskop “Zvezda” od 6. aprila nastavlja sa prikazivanjem najnovijih filmskih ostvarenja. Na repertoaru od 6. do 11. aprila za našu najmlađu publiku iz „Zvezde“ pripremili su animiranu avanturu “Baš super” u 16:30 sati, dok će poštovaoci domaće kinematografije moći da pogledaju dramu “Indigo Kristal” u 18 časova. Dugo očekivana i najavljivana komedija “Munje opet” biće na repertoaru u 20 časova.

Nova sinhronizovana avantura “Baš super” na repertoaru bioskopa “Zvezda” u 16:30 sati
SINOPSIS:
Jedanaestogodišnja devojčica Hedviga, zaljubljenik u igrice, otkriva da joj se život okreće naglavačke kada je primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala. Izazovi pred kojima se našla mnogo su veći nego što je mogla i da pretpostavi, a usled nespretnih poteza otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja. Hedviga mora brzo da reaguje!

Na repertoaru bioskopa “Zvezda” od 6. do 11. aprila pogledajte dramu “Indigo Kristal” u 18 časova

SINOPSIS:

Priča filma “Indigo Kristal” prati četiri dana Vuka, tridesetosmogodišnjeg povratnika iz zatvora, koji gonjen samoubistvom najboljeg druga pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva.

Dugo očekivana i najavljivana komedija “Munje opet” na repertoaru bioskopa “Zvezda” u 20 časova

SINOPSIS:

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada.

Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju.

Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu.

Neka avantura počne, opet!

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara.  Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

Telefoni za informacije su sledeći:

– Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati

– Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde