PRESUDA ZA MASAKR U JABUKOVCU

0
139
Viši sud u Zaječaru - Foto: Borske Narodne
ČITAJ MI!

Negotin, 20. april – Maja Bađikić osuđena je na 40 godina, a Davor Pernić na 36 godina robije, zbog ubistva Raje Kazimirovića, njegove majke Dragice (93), sestre LJubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53).

Presudu je doneo Viši sud u Zaječaru.

Zločin se, da podsetimo, dogodio u avgustu 2019. godine u selu Jabukovac. Lisice na ruke Perniću stavljene su posle tri nedelje, a krajem septembra iste godine uhapšena je i njegova ljubavnica Maja Bađikić.

Optužnica tereti Maju da je hicima iz malokalibarske puške ubila Dragicu Kazimirović, a njenog sina Raju hicem u glavu, dok se Pernić tereti da je iz „škorpiona“ likvidirao Rajinu sestru LJubinku Oprikić i njenu ćerku Draganu Jozeljić.

Pernić i Bađikićeva bili su u emotivnoj vezi. Po dogovoru su kobnog dana otišli na salaš Raje Kazimirovića. Pernić je svojim automobilom došao do kuće Maje Bađikić, koja ga je čekala spremna u svojim kolima i neko vreme je vozila za njim. Pernić je posle toga uzeo oružje iz svojih kola i prešao u Majina, kojima su se dovezli do oboda šume. Tu su stavili fantomke na glave i rukavice – stoji u optužnici protiv ljubavnika.

Izvori: Kurir / Novosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име