PočetnaIstočna SrbijaBorPRILIKA DA MALI PROIZVOĐAČI ISTOČNE SRBIJE PRODAJU SVOJE PROIZVODE PREKO WOLT APLIKACIJE

PRILIKA DA MALI PROIZVOĐAČI ISTOČNE SRBIJE PRODAJU SVOJE PROIZVODE PREKO WOLT APLIKACIJE

Istočna Srbija, 13. septembar – U prostorijama RARIS-a, Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije, juče 12. septembra, održana je info sesija programa „velikiMali“ kompanije Wolt za partnere Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Wolt je vodeća platforma za dostavu širom Evrope i Azije. Na tržištu Srbije posluje od 2019. godine, a u junu 2022. je pokrenula Wolt Market, sa marketima u Beogradu i u Novom Sadu, koji omogućavaju dostavu namirnica potrošačima za manje od 30 min. Dostava podrazumeva sve kategorije proizvoda, od sveže hrane do tehnike.

U okviru Wolt Marketa pokrenut je program „velikiMali“, kojim je omogućeno malim proizvođačima da svoje proizvode plasiraju na tržišta Beograda i Novog Sada putem online kanala prodaje.

Učesnicima info sesije pružene su osnovne informacije o uslovima za saradnju sa kompanijom Wolt kako bi ušli u njihovu ponudu i kako bi bili dostupni potrošačima putem Wolt aplikacije. Pored toga Wolt malim proizvođačima obezbeđuje maksimalnu marketinšku podršku kako bi se proizvodi što bolje promovisali i našli put do potrošača.

Svi oni koji su zainteresovani da im se proizvodi nađu u paleti ponude Wolt-a, a nisu bili u prilici da prisustvuju info sesiji, mogu se javiti RARIS-u za sve dodatne informacije, na broj tel: 019/426-376 ili mail: office@raris.org

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde